Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Zilver – Grijs – 160 x 220

54,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8716057001670 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Zilver

Een hoeslaken verlengt de levensduur van je topmatras. Het beschermt je topmatras tegen bacteriën en neemt het natheid op wat je verliest tijdens het doezelen.

Materiaal:
Dit topper hoeslaken is gemaakt van zeer hoogwaardig 100% katoen. Katoen heeft unieke kenmerken betreffende sterkte, duurzaamheid en absorptie, waardoor het een ontzettend goed materiaal is voor hoeslakens. Daarnaast ademt katoen fijn en is het vochtregulerend.

Verder is dit hoeslaken 145 gr/mÀš². Dit lijkt niet zoveel, maar wat dit hoeslaken juist zo mooi maakt is de garendikte. Er zijn bij het weven kwalitatieve garen benuttigd, waardoor het hoeslaken een volle kleur heeft en deze kenmerk tevens blijft behouden.

Katoen rekt niet, maar krimpt wel een klein beetje in de was. Daarom zijn de katoenen hoeslakens iets royaler gefabriceerd en na een keer wassen zullen ze ideaal om je topmatras passen.

Overige informatie:
Het hoeslaken is rondom voorzien van elastiek en heeft daardoor een volmaakte stijl. Ook blijft het hoeslaken om die reden foutloos op zijn plek, nacht na nacht. Zo kan jij ongehinderd verder slapen en genieten van je nachtrust.

Dit hoeslaken is speciaal betrouwbaar voor een topmatrassen van 5 t/m 10 cm hoog.

De duurzame en stevige stof is aangenaam in onderhoud en gaat lang mee, zodat je aanvullende lang kunt genieten van dit prachtig topper hoeslaken! 

Romanette staat bekend als een kwalitatief handelsnaam wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange ervaring van dit Nederlandse merk ben je verzekerd van de mooiste nachtrust.
Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het natuurlijke katoen gaat het equipage lang mee en blijft de tint van het hoeslaken bewaren.

Materiaal 100% katoen
Hoekhoogte Geschikt voor een topmatrassen van vijf t/m tien cm
Kwaliteit 145 gr/mÀš²
Wasbaar Ja, op 40° C
Elastieke rand rondom Ja

Romanette
Romanette staat bekend als een kwalitatief merk wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange ervaring van dit Nederlandse merk ben je verzekerd van de mooiste nachtrust.

Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het natuurlijke katoen gaat het equipage lang mee en blijft de karakter van het hoeslaken behouden.

Extra informatie
Merk

Kleur

EAN

8716057001670