Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Zilver – Grijs – 160 x 220

54,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8716057001670 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Zilver

Een hoeslaken verlengt de levensduur van je topmatras. Het beschermt je topmatras tegen bacteriën en neemt het vocht op wat je verliest tijdens het doezelen.

Materiaal:
Dit topper hoeslaken is gefabriceerd van zeer kwalitatief 100% katoen. Katoen heeft unieke kenmerken betreffende stevigheid, duurzaamheid en absorptie, waardoor het een buitengewoon fijn materiaal is voor hoeslakens. Daarnaast ademt katoen optimaal en is het vochtregulerend.

Verder is dit hoeslaken 145 gr/mÀš². Dit lijkt niet zoveel, maar wat dit hoeslaken goed zo mooi maakt is de garendikte. Er zijn bij het weven hoogwaardige garen toepast, waardoor het hoeslaken een complete kenmerk heeft en deze kenmerk mede blijft behouden.

Katoen rekt niet, maar krimpt wel een kort beetje in de was. Daarom zijn de katoenen hoeslakens iets ruimer gemaakt en na een keer wassen zullen ze perfect om je topmatras behoren.

Overige info:
Het hoeslaken is rondom voorzien van elastiek en heeft daardoor een perfecte pasvorm. Ook blijft het hoeslaken om die reden ideaal op zijn plek, avond na nacht. Zo kan jij ongestoord verder dromen en genieten van je nachtrust.

Dit hoeslaken is speciaal bekwaam voor een topmatrassen van vijf t/m tien cm hoog.

De duurzame en stevige stof is aangenaam in onderhoud en gaat lang mee, zodat je aanvullende lang kunt genieten van dit luxueus topper hoeslaken! 

Romanette staat bekend als een kwalitatief handelsnaam wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange expertise van dit Nederlandse merk ben je verzekerd van de voornaamste nachtrust.
Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het orginele katoen gaat het equipage lang mee en blijft de kleur van het hoeslaken behouden.

Materiaal 100% katoen
Hoekhoogte Geschikt voor een topmatrassen van vijf t/m tien cm
Kwaliteit 145 gr/mÀš²
Wasbaar Ja, op 40° C
Elastieke boord rondom Ja

Romanette
Romanette staat bekend als een eersteklas merk wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange expertise van dit Nederlandse merk ben je verzekerd van de beste nachtrust.

Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het zuivere katoen gaat het equipage lang mee en blijft de kenmerk van het hoeslaken behouden.

Extra informatie
Merk

Kleur

EAN

8716057001670