Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Zilver – Grijs – 180 x 200

34,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8716057002370 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Zilver

Een hoeslaken verlengt de levensduur van je topmatras. Het beschermt je topmatras tegen bacteriën en neemt het vocht op wat je verliest tijdens het slapen.

Materiaal:
Dit topper hoeslaken is gebouwd van zeer superieur 100% katoen. Katoen heeft unieke eigenschappen aangaande sterkte, duurzaamheid en absorptie, waardoor het een uitermate bekwaam materiaal is voor hoeslakens. Daarnaast ademt katoen optimaal en is het vochtregulerend.

Verder is dit hoeslaken 145 gr/mÀš². Dit lijkt niet zoveel, maar wat dit hoeslaken juist zo mooi maakt is de garendikte. Er zijn bij het weven kwalitatieve garen ingezet, waardoor het hoeslaken een volle kenmerk heeft en deze kleur ook blijft behouden.

Katoen rekt niet, maar krimpt wel een klein beetje in de was. Daarom zijn de katoenen hoeslakens iets rianter ontworpen en na een keer wassen zullen ze foutloos om je topmatras behoren.

Overige informatie:
Het hoeslaken is rondom voorzien van elastiek en heeft daardoor een uitmuntende vormgeving. Ook blijft het hoeslaken om die reden uitstekend op zijn plek, avond na avond. Zo kan jij ongestoord verder dromen en genieten van je nachtrust.

Dit hoeslaken is speciaal bruikbaar voor een topmatrassen van vijf t/m 10 centimeter hoog.

De duurzame en potige stof is probleemloos in onderhoud en gaat lang mee, zodat je aanvullende lang kunt genieten van dit luxueus topper hoeslaken! 

Romanette staat bekend als een van hoge kwaliteit merk wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange bedrevenheid van dit Nederlandse handelsnaam ben je verzekerd van de eersterangs nachtrust.
Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het orginele katoen gaat het equipage lang mee en blijft de kleurspeling van het hoeslaken behouden.

Materiaal 100% katoen
Hoekhoogte Geschikt voor een topmatrassen van 5 t/m tien cm
Kwaliteit 145 gr/mÀš²
Wasbaar Ja, op 40° C
Elastieke rand rondom Ja

Romanette
Romanette staat bekend als een kwalitatief merk wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange expertise van dit Nederlandse merknaam ben je verzekerd van de mooiste nachtrust.

Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het natuurlijke katoen gaat het materiaal lang mee en blijft de karakter van het hoeslaken behouden.

Extra informatie
Merk

Kleur

EAN

8716057002370