Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Zilver – Grijs – 180 x 220

39,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8716057001656 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Zilver

Een hoeslaken verlengt de levensduur van je topmatras. Het beschermt je topmatras tegen bacteriën en neemt het natheid op wat je verliest tijdens het doezelen.

Materiaal:
Dit topper hoeslaken is gecreëerd van zeer kwalitatief 100% katoen. Katoen heeft unieke kenmerken aangaande stevigheid, duurzaamheid en absorptie, waardoor het een buitengewoon juist uitrusting is voor hoeslakens. Daarnaast ademt katoen maximaal en is het vochtregulerend.

Verder is dit hoeslaken 145 gr/mÀš². Dit lijkt niet zoveel, maar wat dit hoeslaken juist zo mooi maakt is de garendikte. Er zijn bij het weven kwalitatieve garen ingezet, waardoor het hoeslaken een volledige kleurnuance heeft en deze kleur ook blijft behouden.

Katoen rekt niet, maar krimpt wel een klein beetje in de was. Daarom zijn de katoenen hoeslakens iets ruimer gemaakt en na een keer wassen zullen ze ideaal om je topmatras horen bij.

Overige informatie:
Het hoeslaken is rondom voorzien van elastiek en heeft daardoor een uitmuntende stijl. Ook blijft het hoeslaken om die reden uitmuntend op zijn plek, nacht na nacht. Zo kan jij ongestoord verder slapen en genieten van je nachtrust.

Dit hoeslaken is speciaal goed voor een topmatrassen van 5 t/m tien cm hoog.

De duurzame en stevige stof is gemakkelijk in onderhoud en gaat lang mee, zodat je extra lang kunt genieten van dit prachtig topper hoeslaken! 

Romanette staat bekend als een kwalitatief handelsnaam wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange expertise van dit Nederlandse handelsnaam ben je verzekerd van de mooiste nachtrust.
Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het authentieke katoen gaat het uitrusting lang mee en blijft de kleur van het hoeslaken behouden.

Materiaal 100% katoen
Hoekhoogte Geschikt voor een topmatrassen van 5 t/m 10 cm
Kwaliteit 145 gr/mÀš²
Wasbaar Ja, op 40° C
Elastieke rand rondom Ja

Romanette
Romanette staat bekend als een eersteklas merknaam wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange expertise van dit Nederlandse handelsnaam ben je verzekerd van de mooiste nachtrust.

Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het natuurlijke katoen gaat het uitrusting lang mee en blijft de karakter van het hoeslaken bewaren.

Extra informatie
Merk

Kleur

EAN

8716057001656