Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Zilver – Grijs – 200 x 200

59,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8716057001786 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Zilver

Een hoeslaken verlengt de levensduur van je topmatras. Het beschermt je topmatras tegen bacteriën en neemt het vocht op wat je verliest tijdens het dutten.

Materiaal:
Dit topper hoeslaken is gebouwd van zeer kwalitatief 100% katoen. Katoen heeft unieke eigenschappen betreffende sterkte, duurzaamheid en absorptie, waardoor het een uitermate bekwaam equipage is voor hoeslakens. Daarnaast ademt katoen extreem en is het vochtregulerend.

Verder is dit hoeslaken 145 gr/mÀš². Dit lijkt niet zoveel, maar wat dit hoeslaken prima zo mooi maakt is de garendikte. Er zijn bij het weven hoogwaardige garen toepast, waardoor het hoeslaken een volle kleurnuance heeft en deze tint ook blijft bewaren.

Katoen rekt niet, maar krimpt wel een klein beetje in de was. Daarom zijn de katoenen hoeslakens iets ruimer gefabriceerd en na een keer wassen zullen ze perfect om je topmatras behoren.

Overige informatie:
Het hoeslaken is rondom voorzien van elastiek en heeft daardoor een ideale stijl. Ook blijft het hoeslaken hierom uitmuntend op zijn plek, avond na avond. Zo kan jij ongehinderd verder dommelen en genieten van je nachtrust.

Dit hoeslaken is speciaal bekwaam voor een topmatrassen van vijf t/m 10 cm hoog.

De duurzame en grondige stof is moeiteloos in onderhoud en gaat lang mee, zodat je additionele lang kunt genieten van dit prachtige topper hoeslaken! 

Romanette staat bekend als een kwalitatief merk wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange ervaring van dit Nederlandse merknaam ben je verzekerd van de mooiste nachtrust.
Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het natuurlijke katoen gaat het materiaal lang mee en blijft de kleur van het hoeslaken bewaren.

Materiaal 100% katoen
Hoekhoogte Geschikt voor een topmatrassen van 5 t/m 10 cm
Kwaliteit 145 gr/mÀš²
Wasbaar Ja, op 40° C
Elastieke rand rondom Ja

Romanette
Romanette staat bekend als een kwalitatief handelsnaam wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange ervaring van dit Nederlandse merk ben je verzekerd van de eersterangs nachtrust.

Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het orginele katoen gaat het materiaal lang mee en blijft de kleur van het hoeslaken bewaren.

Extra informatie
Merk

Kleur

EAN

8716057001786