Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Zilver – Grijs – 70 x 200

29,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8716057001960 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Zilver

Een hoeslaken verlengt de levensduur van je topmatras. Het beschermt je topmatras tegen bacteriën en neemt het natheid op wat je verliest tijdens het dromen.

Materiaal:
Dit topper hoeslaken is ontwikkeld van zeer hoogwaardig 100% katoen. Katoen heeft unieke kenmerken betreffende kracht, duurzaamheid en absorptie, waardoor het een uitermate bekwaam equipage is voor hoeslakens. Daarnaast ademt katoen maximaal en is het vochtregulerend.

Verder is dit hoeslaken 145 gr/mÀš². Dit lijkt niet zoveel, maar wat dit hoeslaken betrouwbaar zo mooi maakt is de garendikte. Er zijn bij het weven kwalitatieve garen ingezet, waardoor het hoeslaken een complete kleurnuance heeft en deze kleurspeling ook blijft behouden.

Katoen rekt niet, maar krimpt wel een bondig beetje in de was. Daarom zijn de katoenen hoeslakens iets ruimer ontworpen en na een keer wassen zullen ze ideaal om je topmatras horen bij.

Overige informatie:
Het hoeslaken is rondom voorzien van elastiek en heeft daardoor een bovenmatige pasvorm. Ook blijft het hoeslaken hierdoor foutloos op zijn plek, nacht na avond. Zo kan jij ongestoord verder doezelen en genieten van je nachtrust.

Dit hoeslaken is speciaal geschikt voor een topmatrassen van 5 t/m tien cm hoog.

De duurzame en behoorlijke stof is aangenaam in onderhoud en gaat lang mee, zodat je additionele lang kunt genieten van dit prachtig topper hoeslaken! 

Romanette staat bekend als een kwalitatief hoogstaand merk wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange ervaring van dit Nederlandse merk ben je verzekerd van de mooiste nachtrust.
Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het natuurlijke katoen gaat het equipage lang mee en blijft de kleur van het hoeslaken in stand houden.

Materiaal 100% katoen
Hoekhoogte Geschikt voor een topmatrassen van 5 t/m 10 cm
Kwaliteit 145 gr/mÀš²
Wasbaar Ja, op 40° C
Elastieke kant rondom Ja

Romanette
Romanette staat bekend als een kwalitatief merk wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange ervaring van dit Nederlandse merk ben je verzekerd van de mooiste nachtrust.

Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het natuurlijke katoen gaat het materiaal lang mee en blijft de kenmerk van het hoeslaken in stand houden.

Extra informatie
Merk

Kleur

EAN

8716057001960