Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Zilver – Grijs – 70 x 200

29,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8716057001960 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Zilver

Een hoeslaken verlengt de levensduur van je topmatras. Het beschermt je topmatras tegen bacteriën en neemt het vocht op wat je verliest tijdens het slapen.

Materiaal:
Dit topper hoeslaken is ontwikkeld van zeer hoogwaardig 100% katoen. Katoen heeft unieke kenmerken betreffende kracht, duurzaamheid en absorptie, waardoor het een uitermate bekwaam equipage is voor hoeslakens. Daarnaast ademt katoen maximaal en is het vochtregulerend.

Verder is dit hoeslaken 145 gr/mÀš². Dit lijkt niet zoveel, maar wat dit hoeslaken heerlijk zo mooi maakt is de garendikte. Er zijn bij het weven kwalitatieve garen gebruikt, waardoor het hoeslaken een complete karakter heeft en deze kenmerk tevens blijft bewaren.

Katoen rekt niet, maar krimpt wel een bondig beetje in de was. Daarom zijn de katoenen hoeslakens iets rijkelijker gefabriceerd en na een keer wassen zullen ze perfect om je topmatras behoren.

Overige info:
Het hoeslaken is rondom voorzien van elastiek en heeft daardoor een keurige vormgeving. Ook blijft het hoeslaken hierdoor perfect op zijn plek, nacht na nacht. Zo kan jij ononderbroken verder doezelen en genieten van je nachtrust.

Dit hoeslaken is speciaal goed voor een topmatrassen van 5 t/m 10 cm hoog.

De duurzame en grondige stof is probleemloos in onderhoud en gaat lang mee, zodat je extra lang kunt genieten van dit luxueus topper hoeslaken! 

Romanette staat bekend als een kwalitatief merk wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange vaardigheid van dit Nederlandse merk ben je verzekerd van de meest gewaardeerde nachtrust.
Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het zuivere katoen gaat het materiaal lang mee en blijft de kleur van het hoeslaken in stand houden.

Materiaal 100% katoen
Hoekhoogte Geschikt voor een topmatrassen van vijf t/m 10 centimeter
Kwaliteit 145 gr/mÀš²
Wasbaar Ja, op 40° C
Elastieke rand rondom Ja

Romanette
Romanette staat bekend als een kwalitatief handelsnaam wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange ervaring van dit Nederlandse merk ben je verzekerd van de mooiste nachtrust.

Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het orginele katoen gaat het materiaal lang mee en blijft de kleur van het hoeslaken behouden.

Extra informatie
Merk

Kleur

EAN

8716057001960