Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Zilver – Grijs – 80 x 200

29,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8716057002806 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Zilver

Een hoeslaken verlengt de levensduur van je topmatras. Het beschermt je topmatras tegen bacteriën en neemt het natheid op wat je verliest tijdens het slapen.

Materiaal:
Dit topper hoeslaken is ontworpen van zeer kwalitatief 100% katoen. Katoen heeft unieke eigenschappen aangaande stevigheid, duurzaamheid en absorptie, waardoor het een ontzettend goed uitrusting is voor hoeslakens. Daarnaast ademt katoen ultiem en is het vochtregulerend.

Verder is dit hoeslaken 145 gr/mÀš². Dit lijkt niet zoveel, maar wat dit hoeslaken betrouwbaar zo mooi maakt is de garendikte. Er zijn bij het weven kwalitatieve garen ingezet, waardoor het hoeslaken een complete kleurspeling heeft en deze karakter ook blijft behouden.

Katoen rekt niet, maar krimpt wel een kort beetje in de was. Daarom zijn de katoenen hoeslakens iets royaler gemaakt en na een keer wassen zullen ze ideaal om je topmatras behoren.

Overige informatie:
Het hoeslaken is rondom voorzien van elastiek en heeft daardoor een overmatige pasvorm. Ook blijft het hoeslaken hierdoor volmaakt op zijn plek, nacht na avond. Zo kan jij ongestoord verder dommelen en genieten van je nachtrust.

Dit hoeslaken is speciaal bruikbaar voor een topmatrassen van vijf t/m tien cm hoog.

De duurzame en sterke stof is simpelweg in onderhoud en gaat lang mee, zodat je aanvullende lang kunt genieten van dit prachtig topper hoeslaken! 

Romanette staat bekend als een kwalitatief merknaam wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange ervaring van dit Nederlandse handelsnaam ben je verzekerd van de mooiste nachtrust.
Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het authentieke katoen gaat het materiaal lang mee en blijft de kleurnuance van het hoeslaken behouden.

Materiaal 100% katoen
Hoekhoogte Geschikt voor een topmatrassen van 5 t/m 10 cm
Kwaliteit 145 gr/mÀš²
Wasbaar Ja, op 40° C
Elastieke rand rondom Ja

Romanette
Romanette staat bekend als een kwalitatief handelsnaam wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange ervaring van dit Nederlandse merknaam ben je verzekerd van de mooiste nachtrust.

Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het natuurlijke katoen gaat het materiaal lang mee en blijft de kleurschakering van het hoeslaken behouden.

Extra informatie
Merk

Kleur

EAN

8716057002806