Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Zilver – Grijs – 80 x 200

29,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8716057002806 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Zilver

Een hoeslaken verlengt de levensduur van je topmatras. Het beschermt je topmatras tegen bacteriën en neemt het nattigheid op wat je verliest tijdens het doezelen.

Materiaal:
Dit topper hoeslaken is gefabriceerd van zeer hoogwaardig 100% katoen. Katoen heeft unieke kenmerken inzake sterkte, duurzaamheid en absorptie, waardoor het een ontzettend bruikbaar materiaal is voor hoeslakens. Daarnaast ademt katoen mogelijkheid4 en is het vochtregulerend.

Verder is dit hoeslaken 145 gr/mÀš². Dit lijkt niet zoveel, maar wat dit hoeslaken juist zo mooi maakt is de garendikte. Er zijn bij het weven kwalitatieve garen toepast, waardoor het hoeslaken een volle kenmerk heeft en deze kleur ook blijft bewaren.

Katoen rekt niet, maar krimpt wel een klein beetje in de was. Daarom zijn de katoenen hoeslakens iets ruimer gefabriceerd en na een keer wassen zullen ze uitstekend om je topmatras behoren.

Overige info:
Het hoeslaken is rondom voorzien van elastiek en heeft daardoor een uitmuntende pasvorm. Ook blijft het hoeslaken om die reden ideaal op zijn plek, nacht na nacht. Zo kan jij ongestoord verder dutten en genieten van je nachtrust.

Dit hoeslaken is speciaal geschikt voor een topmatrassen van 5 t/m tien cm hoog.

De duurzame en stevige stof is gemakkelijk in onderhoud en gaat lang mee, zodat je extra lang kunt genieten van dit luxueus topper hoeslaken! 

Romanette staat bekend als een kwalitatief merk wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange ervaring van dit Nederlandse merk ben je verzekerd van de mooiste nachtrust.
Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het natuurlijke katoen gaat het materiaal lang mee en blijft de kleur van het hoeslaken in stand houden.

Materiaal 100% katoen
Hoekhoogte Geschikt voor een topmatrassen van 5 t/m 10 centimeter
Kwaliteit 145 gr/mÀš²
Wasbaar Ja, op 40° C
Elastieke rand rondom Ja

Romanette
Romanette staat bekend als een kwalitatief handelsnaam wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange bedrevenheid van dit Nederlandse merknaam ben je verzekerd van de mooiste nachtrust.

Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het natuurlijke katoen gaat het materiaal lang mee en blijft de kleurnuance van het hoeslaken behouden.

Extra informatie
Merk

Kleur

EAN

8716057002806