Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Zilver – Grijs – 90 x 200

34,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8716057002288 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Zilver

Een hoeslaken verlengt de levensduur van je topmatras. Het beschermt je topmatras tegen bacteriën en neemt het vocht op wat je verliest tijdens het dommelen.

Materiaal:
Dit topper hoeslaken is gemaakt van zeer kwalitatief 100% katoen. Katoen heeft unieke kenmerken betreffende sterkte, duurzaamheid en absorptie, waardoor het een uiterst prima materiaal is voor hoeslakens. Daarnaast ademt katoen optimaal en is het vochtregulerend.

Verder is dit hoeslaken 145 gr/mÀš². Dit lijkt niet zoveel, maar wat dit hoeslaken betrouwbaar zo mooi maakt is de garendikte. Er zijn bij het weven hoogwaardige garen benuttigd, waardoor het hoeslaken een volle kleurschakering heeft en deze kleurnuance tevens blijft behouden.

Katoen rekt niet, maar krimpt wel een klein beetje in de was. Daarom zijn de katoenen hoeslakens iets royaler gefabriceerd en na een keer wassen zullen ze foutloos om je topmatras horen bij.

Overige informatie:
Het hoeslaken is rondom voorzien van elastiek en heeft daardoor een perfecte pasvorm. Ook blijft het hoeslaken hierdoor perfect op zijn plek, nacht na avond. Zo kan jij ongestoord verder dommelen en genieten van je nachtrust.

Dit hoeslaken is speciaal goed voor een topmatrassen van vijf t/m 10 cm hoog.

De duurzame en stevige stof is handzaam in onderhoud en gaat lang mee, zodat je aanvullende lang kunt genieten van dit luxueuze topper hoeslaken! 

Romanette staat bekend als een superieur merknaam wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange ervaring van dit Nederlandse merk ben je verzekerd van de mooiste nachtrust.
Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het authentieke katoen gaat het materiaal lang mee en blijft de kleur van het hoeslaken in stand houden.

Materiaal 100% katoen
Hoekhoogte Geschikt voor een topmatrassen van vijf t/m tien centimeter
Kwaliteit 145 gr/mÀš²
Wasbaar Ja, op 40° C
Elastieke rand rondom Ja

Romanette
Romanette staat bekend als een kwalitatief handelsnaam wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange ervaring van dit Nederlandse handelsnaam ben je verzekerd van de eersterangs nachtrust.

Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het natuurlijke katoen gaat het materiaal lang mee en blijft de kleurspeling van het hoeslaken behouden.

Extra informatie
Merk

Kleur

EAN

8716057002288