Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Zilver – Grijs – 90 x 200

34,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8716057002288 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Zilver

Een hoeslaken verlengt de levensduur van je topmatras. Het beschermt je topmatras tegen bacteriën en neemt het natheid op wat je verliest tijdens het slapen.

Materiaal:
Dit topper hoeslaken is ontwikkeld van zeer kwalitatief 100% katoen. Katoen heeft unieke kenmerken betreffende intensiteit, duurzaamheid en absorptie, waardoor het een ontzettend fijn materiaal is voor hoeslakens. Daarnaast ademt katoen maximaal en is het vochtregulerend.

Verder is dit hoeslaken 145 gr/mÀš². Dit lijkt niet zoveel, maar wat dit hoeslaken goed zo mooi maakt is de garendikte. Er zijn bij het weven kwalitatieve garen toepast, waardoor het hoeslaken een volle kleur heeft en deze kleur bovendien blijft behouden.

Katoen rekt niet, maar krimpt wel een klein beetje in de was. Daarom zijn de katoenen hoeslakens iets royaler gemaakt en na een keer wassen zullen ze perfect om je topmatras behoren.

Overige informatie:
Het hoeslaken is rondom voorzien van elastiek en heeft daardoor een mooie pasvorm. Ook blijft het hoeslaken om die reden ideaal op zijn plek, nacht na nacht. Zo kan jij ongestoord verder doezelen en genieten van je nachtrust.

Dit hoeslaken is speciaal bekwaam voor een topmatrassen van vijf t/m tien cm hoog.

De duurzame en stevige stof is eenvoudig in onderhoud en gaat lang mee, zodat je extra lang kunt genieten van dit luxueus topper hoeslaken! 

Romanette staat bekend als een kwalitatief handelsnaam wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange bedrevenheid van dit Nederlandse merk ben je verzekerd van de belangrijkste nachtrust.
Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het orginele katoen gaat het equipage lang mee en blijft de kleur van het hoeslaken bewaren.

Materiaal 100% katoen
Hoekhoogte Geschikt voor een topmatrassen van 5 t/m 10 cm
Kwaliteit 145 gr/mÀš²
Wasbaar Ja, op 40° C
Elastieke rand rondom Ja

Romanette
Romanette staat bekend als een eersteklas merk wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange vaardigheid van dit Nederlandse merk ben je verzekerd van de mooiste nachtrust.

Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het authentieke katoen gaat het materiaal lang mee en blijft de kenmerk van het hoeslaken behouden.

Extra informatie
Merk

Kleur

EAN

8716057002288

Denk ook aan...