Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Zilver – Grijs – 90 x 220

44,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8716057001755 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Luxe Katoenen Topper Hoeslaken – Zilver

Een hoeslaken verlengt de levensduur van je topmatras. Het beschermt je topmatras tegen bacteriën en neemt het vocht op wat je verliest tijdens het slapen.

Materiaal:
Dit topper hoeslaken is gecreëerd van zeer kwalitatief 100% katoen. Katoen heeft unieke eigenschappen inzake hechtheid, duurzaamheid en absorptie, waardoor het een uitermate prettig materiaal is voor hoeslakens. Daarnaast ademt katoen ultiem en is het vochtregulerend.

Verder is dit hoeslaken 145 gr/mÀš². Dit lijkt niet zoveel, maar wat dit hoeslaken juist zo mooi maakt is de garendikte. Er zijn bij het weven kwalitatieve garen gebruikt, waardoor het hoeslaken een volle kleur heeft en deze kleur ook blijft behouden.

Katoen rekt niet, maar krimpt wel een kort beetje in de was. Daarom zijn de katoenen hoeslakens iets royaler gemaakt en na een keer wassen zullen ze ideaal om je topmatras behoren.

Overige informatie:
Het hoeslaken is rondom voorzien van elastiek en heeft daardoor een uitmuntende pasvorm. Ook blijft het hoeslaken om die reden volmaakt op zijn plek, avond na nacht. Zo kan jij onbelemmerd verder slapen en genieten van je nachtrust.

Dit hoeslaken is speciaal bekwaam voor een topmatrassen van 5 t/m tien cm hoog.

De duurzame en behoorlijke stof is aangenaam in onderhoud en gaat lang mee, zodat je extra lang kunt genieten van dit luxe topper hoeslaken! 

Romanette staat bekend als een van hoge kwaliteit merk wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange ervaring van dit Nederlandse merk ben je verzekerd van de mooiste nachtrust.
Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het natuurlijke katoen gaat het uitrusting lang mee en blijft de kleur van het hoeslaken bewaren.

Materiaal 100% katoen
Hoekhoogte Geschikt voor een topmatrassen van vijf t/m tien cm
Kwaliteit 145 gr/mÀš²
Wasbaar Ja, op 40° C
Elastieke kant rondom Ja

Romanette
Romanette staat bekend als een eersteklas merk wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange expertise van dit Nederlandse handelsnaam ben je verzekerd van de mooiste nachtrust.

Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het natuurlijke katoen gaat het materiaal lang mee en blijft de kleur van het hoeslaken behouden.

Extra informatie
Merk

Kleur

EAN

8716057001755