Matras Abbeville – 130 x 200

349,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 4c9517c6778f
Beschrijving

Matras Abbeville

Dit heerlijke matras behoort zich nauwkeurig aan je lijf aan. Dit komt door de kern van ondersteunend koudschuim gezamenlijk met de drukverlagende afdeklaag van visco traagschuim. Hierdoor ervaar je de perfecte support zodra je ‚s’avonds in bed kruipt!

Daarnaast is dit matras bij uitstek bruikbaar voor mensen met een allergie voor huisstofmijt, het is immers anti-allergisch. Het matras is belastbaar tot 120 kg per individu en is ca. 20 cm hoog. Kuilvorming komt van alle matrastypen bij koudschuim het minst voor.

Kern en tijk van het matras
Het matras is gevuld met koudschuim en is afgedekt met 5cm HR50 visco traagschuim. Nasa ontwikkelde jaren geleden traagschuim, tevens wel Nasa of visco schuim zogenoemd. Onder invloed van warmte en druk vormt het zich ideaal naar jouw lijf. Deze laag traagschuim geeft het matras een optimale ondersteuning.
Het omhulsel van het matras wat de vulling op zijn plaats houdt, wordt de tijk zogenoemd. De tijk van dit matras is vervaardigd van jersey (stretchend katoen). Het materiaal is sfeervol zacht, ademend en soepel.

Koudschuim matras
Koudschuim is voornamelijk erg gewaardeerd door de drukverlagende kenmerken. De zwaardere delen van je lichaam, bijv. je heupen en schouders, zakken dieper in het matras weg dan de rest van je lijf; om die reden wordt je wervelkolom recht gehouden waardoor je doorbloeding optimaal blijft. Ook is dit matras zeer bekwaam voor mensen met reuma; doordat je een stuk minder druk ervaart tijdens de slaap, worden reuma gerelateerde klachten een stuk dragelijker. Daarnaast ademt koudschuim en neemt het ideaal nattigheid op.

Traagschuim afdeklaag
Bovenop het koudschuim zit een afdeklaag, deze afdeklaag is gefabriceerd van traagschuim. Het meest opvallende kleurschakering van traagschuim is dat het reageert op temperatuur. Door de combinatie van je lichaamswarmte en je massa, wordt het traagschuim zacht en zal zich daarom naar je lichaamsvorm aanpassen. De druk wordt om die reden gelijkmatig over het matras verdeeld.

Leveringen
Leveringen door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen eventueel tot aan depot vasteland).

Extra informatie
Merk

Hoogte

20 cm

Geschikt voor droger

Ja

Materiaal tijk

Katoen, Jersey

Materiaal kern

Koudschuim, Traagschuim

Hardheid

Medium/Stevig

Belasting

Tot 120 kg per persoon

Tijk wasbaar

Wasbaar op 40°C