Matras Abbeville

359,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 16381da4e415 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Matras Abbeville

Dit heerlijke matras past zich precies aan je lichaam aan. Dit komt door de kern van ondersteunend koudschuim collectief met de drukverlagende afdeklaag van visco traagschuim. Hierdoor ervaar je de volmaakte steun zodra je ‚s’avonds in bed kruipt!

Daarnaast is dit matras bij uitstek bekwaam voor mensen met een allergie voor huisstofmijt, het is namelijk anti-allergisch. Het matras is belastbaar tot 120 kg per mens en is ca. twintig cm hoog. Kuilvorming komt van alle matrastypen bij koudschuim het minst voor.

Kern en tijk van het matras
Het matras is gevuld met koudschuim en is afgedekt met 5cm HR50 visco traagschuim. Nasa ontwikkelde jaren geleden traagschuim, tevens wel Nasa of visco schuim genoemd. Onder invloed van warmte en druk vormt het zich algeheel naar jouw lichaam. Deze voordelig traagschuim geeft het matras een optimale support.
Het omhulsel van het matras wat de vulling op zijn plaats houdt, wordt de tijk genoemd. De tijk van dit matras is gemaakt van jersey (stretchend katoen). Het equipage is heerlijk zacht, ademend en soepel.

Koudschuim matras
Koudschuim is voornamelijk erg geliefd door de drukverlagende eigenschappen. De zwaardere delen van je lijf, bijv. je heupen en schouders, zakken dieper in het matras weg dan de rest van je lijf; hierdoor wordt je wervelkolom recht gehouden waardoor je doorbloeding maximaal blijft. Ook is dit matras zeer geschikt voor mensen met reuma; doordien je een stuk minder druk ervaart tijdens de slaap, worden reuma gerelateerde klachten een stuk dragelijker. Daarnaast ademt koudschuim en neemt het uitmuntend vocht op.

Traagschuim afdeklaag
Bovenop het koudschuim zit een afdeklaag, deze afdeklaag is ontworpen van traagschuim. Het meest opvallende kleur van traagschuim is dat het reageert op temperatuur. Door de combinatie van je lichaamswarmte en je massa, wordt het traagschuim zacht en zal zich daarom naar je lichaamsvorm aanpassen. De druk wordt om die reden gelijkmatig over het matras verdeeld.

Leveringen
Leveringen door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen misschien tot aan depot vasteland).

Extra informatie
Merk

Hoogte

20 cm

Geschikt voor droger

Ja

Materiaal tijk

Katoen, Jersey

Materiaal kern

Koudschuim, Traagschuim

Hardheid

Medium/Stevig

Belasting

Tot 120 kg per persoon

Tijk wasbaar

Wasbaar op 40°C