Matras – Anti-Mug – 160 x 200

699,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 4af2e2e49388
Beschrijving

Matras – Anti-Mug

Lig je net goed en wel in je bed. Ja hoor, dat vervelende gezoem bij je oor. Het muggenseizoen is weer daar! Bewapen jezelf dit keer met een nieuw matras. Het Anti-Mug matras. De tijk is anti-huismijt, anti-bedwantsen en ook nog eens anti-muggen. Het matras is behandeld met ECO-Shield®, wanneer je beweegt op het matras breken er micro-capsules die de geur van Eucalyptus Citriodora vrijlaten! Dit zal beestjes op afstand houden. Het Eco-Shield® garandeert deze werking gedurende de levensduur van jouw matras.

Pocketverenmatras

Het grote profijt van een pocketvering matras is dat de steun van het lichaam het eersterangs kan worden frequent. Hoe meer veren per m2, hoe leuker de ondersteuning is. Dit matras heeft 275 veren per m2 en heeft hierom een medium bodem.
Het pocketvering matras kenmerkt zich door een kern die is samengesteld uit individueel verpakte stalen veren. Deze veren zitten in hoesjes verpakt, die aan elkaar zijn gelijmd. Hierdoor kunnen de veren los van elkaar bewegen en ervaar je de meest gewaardeerde ondersteuning.

Koudschuim afdeklaag
Koudschuim is voornamelijk erg geliefd door de drukverlagende kenmerken. De zwaardere delen van je lichaam, onder andere je heupen en schouders, zakken dieper in het matras weg dan de rest van je lijf; hierom wordt je wervelkolom recht gehouden waardoor je doorbloeding extreem blijft. Daarnaast ademt koudschuim en neemt het uitmuntend vocht op. 

Leveringen
Leveringen door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen mogelijk tot aan depot vasteland).

Extra informatie
Merk

Hoogte

24 cm

Geschikt voor droger

Ja

Materiaal tijk

Katoen/polyester

Materiaal kern

Pocketveren, Koudschuim

Hardheid

Medium

Belasting

Tot 120 kg per persoon

Tijk wasbaar

Wasbaar op 60°C

Denk ook aan...