Matras Classic Pocket Latex – 180 x 210

1.099,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: daa22e74ef26 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Matras Classic Pocket Latex

Dit fijne pocketverenmatras zorgt voor de juiste drukverdeling, ventileert volmaakt en is anti-bacterieel! De latex afdekking houdt je lichaamswarmte vast waardoor je het uniek warm hebt, elke nacht weer! Het matras komt in twee uitvoeringen: medium en zacht. Deze keus is helemaal aan jou!

Ook heeft het matras handvaten waardoor deze moeiteloos op te tillen is. Daarnaast is dit matras bij uitstek bruikbaar voor gegadigden met een allergie voor huisstofmijt, het is immers anti-allergisch. Het matras is belastbaar tot 120 kg per enkeling en is ca. 24 cm hoog. 

Kern en tijk van het matras

Het matras is gevuld met pocketveren en is afgedekt met latex.
Het omhulsel van het matras wat de vulling op zijn plaats houdt, wordt de tijk zogenoemd. De tijk van dit matras is gefabriceerd van polycotton. Polycotton is een mix van katoen en polyester. Deze materialen gebundeld zijn ademend, soepel en aangenaam zacht. 

Pocketverenmatras

Het enorme voordeel van een pocketvering matras is dat de ondersteuning van het lijf het beste kan worden geordend. Hoe meer veren per mtwee, hoe mooier de ondersteuning is. Dit matras heeft 300 veren per m2 en heeft om die reden een medium-stevige bodem.
Het pocketvering matras kenmerkt zich door een kern die is opgebouwd uit individueel verpakte stalen veren. Deze veren zitten in hoesjes ingepakt, die aan elkaar zijn gelijmd. Hierdoor kunnen de veren los van elkaar bewegen en onderga je de meest gewaardeerde ondersteuning.

Latex afdeklaag

Bovenop de pocketveren zit een afdeklaag, deze afdeklaag is ontwikkeld van latex. Latex is van nature erg veerkrachtig en biedt daardoor ideale ondersteuning. Wij raden een latex afdeklaag in je matras aan als je het koud hebt in bed; het latex houdt immers je lichaamswarmte vast.

Leveringen

Leveringen door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen misschien tot aan depot vasteland).

Extra informatie
Merk

Hoogte

24 cm

Geschikt voor droger

Ja

Materiaal tijk

Katoen/polyester

Materiaal kern

Pocketveren, Latex

Hardheid

Medium of zacht; de keuze is aan jou!

Belasting

Tot 120 kg per persoon

Tijk wasbaar

Wasbaar op 60°C