Matras Classic Pocket Traagschuim – 120 x 200

699,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 02303b325e26
Beschrijving

Matras Classic Pocket Traagschuim

De voordelen van dit pocketverenmatras zijn ventilatie, energie en dat het het traagschuim zich ideaal vormt rond jouw lichaam. Ook is het matras anti-bacterieel! Het matras komt in 2 uitvoeringen: medium en zacht. Deze keuzemogelijkhei is honderd procent aan jou!

Ook heeft het matras handvaten waardoor deze domweg op te tillen is. Daarnaast is dit matras bij uitstek goed voor mensen met een allergie voor huisstofmijt, het is namelijk anti-allergisch. Het matras is belastbaar tot 120 kg per enkeling en is ca. 24 cm hoog. 

Kern en tijk van het matras
Het matras is gevuld met pocketveren en is afgedekt met visco traagschuim. Nasa ontwikkelde jaren geleden traagschuim, mede wel Nasa of visco schuim zogenoemd. Onder invloed van warmte en druk vormt het zich vol naar jouw lijf. Deze gunstig traagschuim geeft het matras een maximale ondersteuning.
Het omhulsel van het matras wat de vulling op zijn plaats houdt, wordt de tijk genoemd. De tijk van dit matras is ontwikkeld van katoen. Katoen ademt, is sterk en vochtregulerend. 

Pocketverenmatras
Het grote voordeel van een pocketvering matras is dat de ondersteuning van het lijf het voornaamste kan worden geordend. Hoe meer veren per mtwee, hoe leuker de ondersteuning is. Dit matras heeft 300 veren per mtwee en heeft hierdoor een medium-stevige bodem.
Het pocketvering matras typeert zich door een kern die is samengesteld uit individueel verpakte stalen veren. Deze veren zitten in hoesjes verpakt, die aan elkaar zijn gelijmd. Hierdoor kunnen de veren los van elkaar bewegen en ondervindt je de beste ondersteuning.

Visco traagschuim afdeklaag
Bovenop de pocketveren zit een afdeklaag, deze afdeklaag is gecreëerd van traagschuim. Het meest opvallende kleur van traagschuim is dat het reageert op temperatuur. Door de combinatie van je lichaamswarmte en je zwaarte, wordt het traagschuim zacht en zal zich daarom naar je lichaamsvorm aanpassen. De druk wordt hierom gelijkmatig over het matras verdeeld.

Leveringen
Leveringen door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen misschien tot aan depot vasteland).

Extra informatie
Merk

Hoogte

24 cm

Geschikt voor droger

Ja

Materiaal tijk

Katoen

Materiaal kern

Pocketveren en Traagschuim

Hardheid

Medium of zacht; de keuze is aan jou!

Belasting

Tot 120 kg per persoon

Tijk wasbaar

Wasbaar op 60°C