Matras Classic Pocket Traagschuim – 80 x 200

399,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: d668aa62ab4b
Beschrijving

Matras Classic Pocket Traagschuim

De voordelen van dit pocketverenmatras zijn ventilatie, vitaliteit en dat het het traagschuim zich uitmuntend vormt rond jouw lijf. Ook is het matras anti-bacterieel! Het matras komt in 2 uitvoeringen: medium en zacht. Deze keus is volkomen aan jou!

Ook heeft het matras handvaten waardoor deze makkelijk op te tillen is. Daarnaast is dit matras bij uitstek bruikbaar voor publiek met een allergie voor huisstofmijt, het is immers anti-allergisch. Het matras is belastbaar tot 120 kg per enkeling en is ca. 24 cm hoog. 

Kern en tijk van het matras
Het matras is gevuld met pocketveren en is afgedekt met visco traagschuim. Nasa ontwikkelde jaren geleden traagschuim, ook wel Nasa of visco schuim genoemd. Onder invloed van warmte en druk vormt het zich vol naar jouw lichaam. Deze goedkoop traagschuim geeft het matras een optimale ondersteuning.
Het omhulsel van het matras wat de vulling op zijn plaats houdt, wordt de tijk genoemd. De tijk van dit matras is gemaakt van katoen. Katoen ademt, is potig en vochtregulerend. 

Pocketverenmatras
Het forse profijt van een pocketvering matras is dat de support van het lijf het belangrijkste kan worden gerangschikt. Hoe meer veren per m2, hoe beter de ondersteuning is. Dit matras heeft 300 veren per mtwee en heeft om die reden een medium-stevige bodem.
Het pocketvering matras typeert zich door een kern die is opgebouwd uit individueel verpakte stalen veren. Deze veren zitten in hoesjes verpakt, die aan elkaar zijn gelijmd. Hierdoor kunnen de veren los van elkaar bewegen en ervaar je de mooiste support.

Visco traagschuim afdeklaag
Bovenop de pocketveren zit een afdeklaag, deze afdeklaag is gecreëerd van traagschuim. Het meest opvallende kleur van traagschuim is dat het reageert op temperatuur. Door de combinatie van je lichaamswarmte en je zwaarte, wordt het traagschuim zacht en zal zich daarom naar je lichaamsvorm aanpassen. De druk wordt hierom gelijkmatig over het matras verdeeld.

Leveringen
Leveringen door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen misschien tot aan depot vasteland).

Extra informatie
Merk

Hoogte

24 cm

Geschikt voor droger

Ja

Materiaal tijk

Katoen

Materiaal kern

Pocketveren en Traagschuim

Hardheid

Medium of zacht; de keuze is aan jou!

Belasting

Tot 120 kg per persoon

Tijk wasbaar

Wasbaar op 60°C