Matras Coventry – 80 x 210

239,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8,72004E+12 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Matras Coventry

Slaap je iedere avond slecht? Wij hebben de oplossing voor je! Dit pocketmatras is een zacht tot medium matras met een ideale ondersteuning. Het matras is 22 cm hoog en is bekwaam tot een massa van 120 KG. De ideale ondersteuning wordt bereikt door de pocketveren kern (300 veren per m²), samengesteld uit 7 ergonomische zones. 

Pocketveren kern
Het enorme voordeel van een pocketvering matras is dat de ondersteuning van het lijf het beste kan worden geordend. Hoe meer veren per m², hoe beter de ondersteuning is. Dit matras heeft 300 veren per m² en heeft hierdoor een medium bodem.
Het pocketvering matras typeert zich door een kern die is opgebouwd uit individueel verpakte stalen veren. Deze veren zitten in hoesjes verpakt, die aan elkaar zijn gelijmd. Hierdoor kunnen de veren los van elkaar bewegen en beleef je de beste ondersteuning.

Traagschuim afdeklaag
Bovenop de pocketveren zit een afdeklaag, deze afdeklaag is ontwikkeld van HR50 traagschuim. Het meest opvallende kenmerk van traagschuim is dat het reageert op temperatuur. Door de combinatie van je lichaamswarmte en je gewicht, wordt het traagschuim zacht en zal zich daarom naar je lichaamsvorm aanpassen. De druk wordt hierdoor gelijkmatig over het matras verdeeld. Aan beide kanten zit een afdeklaag van 3 centimeter traagschuim! Nasa ontwikkelde jaren geleden traagschuim, mede wel Nasa of visco schuim genoemd. Onder invloed van warmte en druk vormt het zich honderd procent naar jouw lichaam. Deze goedkoop traagschuim geeft het matras een optimale steun.

Tijk
Het matras genoeg over een onderhoudsvriendelijke 200 grams dubbele doekhoes met rits en is te wassen op 40°C. Hierdoor maken bacteriën geen kans! Het matras is omkeerbaar waardoor je het aan beide kanten kan gebruiken.   

Leveringen
Leveringen door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen mogelijk tot aan depot vasteland).

Extra informatie
Merk

Hoogte

22 cm

Geschikt voor droger

Ja

Materiaal tijk

Fibrefill doek

Materiaal kern

Pocketveren, Traagschuim

Hardheid

Zacht/Medium

Belasting

Tot 120 kg per persoon

Tijk wasbaar

Wasbaar op 40 °C

EAN

8,72004E+12