Matras Coventry – 80 x 210

239,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8,72004E+12
Beschrijving

Informatie Matras Coventry

Slaap je iedere nacht slecht? Wij hebben de oplossing voor je! Dit pocketmatras is een zacht tot medium matras met een perfecte support. Het matras is 22 centimeter hoog en is bruikbaar tot een gewicht van 120 KG. De uitmuntende support wordt bereikt door de pocketveren kern (300 veren per m²), geconstrueerd uit zeven ergonomische zones. 

Pocketveren kern
Het grote winst van een pocketvering matras is dat de support van het lijf het mooiste kan worden meestal. Hoe meer veren per m², hoe beter de ondersteuning is. Dit matras heeft 300 veren per m² en heeft hierdoor een medium bodem.
Het pocketvering matras kenmerkt zich door een kern die is opgebouwd uit individueel verpakte stalen veren. Deze veren zitten in hulsjes verpakt, die aan elkaar zijn gelijmd. Hierdoor kunnen de veren los van elkaar bewegen en beleef je de mooiste support.

Traagschuim afdeklaag
Bovenop de pocketveren zit een afdeklaag, deze afdeklaag is gebouwd van HR50 traagschuim. Het meest opvallende karakter van traagschuim is dat het reageert op temperatuur. Door de combinatie van je lichaamswarmte en je massa, wordt het traagschuim zacht en zal zich daarom naar je lichaamsvorm aanpassen. De druk wordt hierdoor gelijkmatig over het matras verdeeld. Aan beide kanten zit een afdeklaag van 3 cm traagschuim! Nasa ontwikkelde jaren geleden traagschuim, ook wel Nasa of visco schuim zogenoemd. Onder invloed van warmte en druk vormt het zich volmaakt naar jouw lichaam. Deze gunstig traagschuim geeft het matras een optimale steun.

Tijk
Het matras bezit over een onderhoudsvriendelijke 200 grams dubbele doekhoes met rits en is te wassen op 40°C. Hierdoor maken bacteriën geen kans! Het matras is omkeerbaar waardoor je het aan beide kanten kan benuttigen.   

Leveringen
Leveringen door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen misschien tot aan depot vasteland).

Extra informatie
Merk

Hoogte

22 cm

Geschikt voor droger

Ja

Materiaal tijk

Fibrefill doek

Materiaal kern

Pocketveren, Traagschuim

Hardheid

Zacht/Medium

Belasting

Tot 120 kg per persoon

Tijk wasbaar

Wasbaar op 40 °C

EAN

8,72004E+12

Denk ook aan...

-22%
-25%
599,00

2 beoordelingen

Levertijd: 3 - 4 weken

-33%
-70%
65,00

8 beoordelingen

Levertijd: 2 - 3 werkdagen