Matras Coventry – 80 x 210

239,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8,72004E+12
Beschrijving

Matras Coventry

Slaap je iedere nacht slecht? Wij hebben de oplossing voor je! Dit pocketmatras is een zacht tot medium matras met een uitmuntende support. Het matras is 22 cm hoog en is bekwaam tot een gewicht van 120 KG. De ideale ondersteuning wordt bereikt door de pocketveren kern (300 veren per m²), geconstrueerd uit zeven ergonomische zones. 

Pocketveren kern
Het enorme profijt van een pocketvering matras is dat de ondersteuning van het lijf het meest gewaardeerde kan worden geordend. Hoe meer veren per m², hoe beter de ondersteuning is. Dit matras heeft 300 veren per m² en heeft hierom een medium bodem.
Het pocketvering matras kenmerkt zich door een kern die is opgebouwd uit individueel verpakte stalen veren. Deze veren zitten in hoesjes ingepakt, die aan elkaar zijn gelijmd. Hierdoor kunnen de veren los van elkaar bewegen en ondervindt je de mooiste ondersteuning.

Traagschuim afdeklaag
Bovenop de pocketveren zit een afdeklaag, deze afdeklaag is ontworpen van HR50 traagschuim. Het meest opvallende kleur van traagschuim is dat het reageert op temperatuur. Door de combinatie van je lichaamswarmte en je gewicht, wordt het traagschuim zacht en zal zich daarom naar je lichaamsvorm aanpassen. De druk wordt hierdoor gelijkmatig over het matras verdeeld. Aan beide kanten zit een afdeklaag van drie centimeter traagschuim! Nasa ontwikkelde jaren geleden traagschuim, ook wel Nasa of visco schuim genoemd. Onder invloed van warmte en druk vormt het zich algeheel naar jouw lichaam. Deze voordelig traagschuim geeft het matras een optimale ondersteuning.

Tijk
Het matras beschikt over een onderhoudsvriendelijke 200 grams dubbele doekhoes met rits en is te wassen op 40°C. Hierdoor maken bacteriën geen kans! Het matras is omkeerbaar waardoor je het aan beide kanten kan gebruiken.   

Leveringen
Leveringen door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen misschien tot aan depot vasteland).

Extra informatie
Merk

Hoogte

22 cm

Geschikt voor droger

Ja

Materiaal tijk

Fibrefill doek

Materiaal kern

Pocketveren, Traagschuim

Hardheid

Zacht/Medium

Belasting

Tot 120 kg per persoon

Tijk wasbaar

Wasbaar op 40 °C

EAN

8,72004E+12

Denk ook aan...

-60%
99,00

0 beoordelingen

Levertijd: 2 - 4 werkdagen