Matras Haida – 90 x 210

199,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 20e2d2246539
Beschrijving

Matras Haida

Matras Haida is de belangrijkste optie wanneer je op zoek bent naar een soepel matras wat gemakkelijk zacht is. Dit matras is prettig soepel en licht van belasting. Het matras wordt veel ingezet als logeermatras of voor kinderen.

Daarnaast is dit matras bij uitstek bruikbaar voor mensen met een allergie voor huisstofmijt, het is immers anti-allergisch. Het matras is belastbaar tot 120 kg per mens en is ca. zestien cm hoog. 

Kern en tijk van het matras
Het matras is gevuld met koudschuim.
Het omhulsel van het matras wat de vulling op zijn plaats houdt, wordt de tijk zogenoemd. De tijk van dit matras is gecreëerd van polycotton. Polycotton is een mix van katoen en polyester. Deze materialen gecombineerd zijn ademend, soepel en kostelijk zacht. 

Koudschuim matras
Koudschuim is voornamelijk erg populair door de drukverlagende kenmerken. De zwaardere delen van je lijf, zoals je heupen en schouders, zakken dieper in het matras weg dan de rest van je lichaam; om die reden wordt je wervelkolom recht gehouden waardoor je doorbloeding juist blijft. Ook is dit matras zeer bekwaam voor publiek met reuma; doordat je een stuk minder druk ervaart tijdens de slaap, worden reuma gerelateerde klachten een stuk dragelijker. Daarnaast ademt koudschuim en neemt het uitstekend nattigheid op.

Leveringen
Leveringen door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen potentieel tot aan depot vasteland).

Extra informatie
Merk

Hoogte

16 cm

Geschikt voor droger

Ja

Materiaal tijk

Katoen, Polyester

Materiaal kern

Koudschuim

Hardheid

Zacht

Belasting

Tot 120 kg per persoon

Tijk wasbaar

Wasbaar op 60°C