Matras Kopenhagen – 130 x 200

549,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 0b4a14a1329a
Beschrijving

Dit pocketverenmatras heeft een hoge buigzaamheid en een lange levensduur. de 7 comfortzones zorgen ervoor dat jij op iedereen punt van je lichaam, de mooiste ondersteuning krijgt.
Ook is de optie uit een zacht of medium-hard matras aan jou!

Daarnaast is dit matras bij uitstek juist voor publiek met een allergie voor huisstofmijt, het is namelijk anti-allergisch. Het matras is belastbaar tot 120 kg per enkeling en is ca. 24 cm hoog. 

Kern en tijk van het matras

Het matras is gevuld met pocketveren en is afgedekt met koudschuim.
Het omhulsel van het matras wat de vulling op zijn plaats houdt, wordt de tijk genoemd. De tijk van dit matras is gemaakt van polycotton. Polycotton is een mix van katoen en polyester. Deze materialen gebundeld zijn ademend, soepel en eigenaardig zacht. 

Pocketverenmatras

Het forse voordeel van een pocketvering matras is dat de ondersteuning van het lichaam het beste kan worden gerangschikt. Hoe meer veren per mtwee, hoe beter de ondersteuning is. Dit matras heeft 300 veren per mtwee en heeft hierom een medium-stevige bodem.
Het pocketvering matras typeert zich door een kern die is opgebouwd uit individueel verpakte stalen veren. Deze veren zitten in hoesjes ingepakt, die aan elkaar zijn gelijmd. Hierdoor kunnen de veren los van elkaar bewegen en ondervindt je de eersterangs support.

Koudschuim afdeklaag

Koudschuim is voornamelijk erg populair door de drukverlagende eigenschappen. De zwaardere delen van je lijf, zoals je heupen en schouders, zakken dieper in het matras weg dan de rest van je lijf; hierdoor wordt je wervelkolom recht gehouden waardoor je doorbloeding extreem blijft. Daarnaast ademt koudschuim en neemt het ideaal nattigheid op. 

Comfortzones

Dit matras heeft zeven comfortzones. Dit zijn zachtere zones die bijvoorbeeld op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde gewicht. Op deze manier wordt de wervelkolom rechtgehouden. Vanwege deze structuur heeft het matras een vochtregulerende en ventilerende werking waardoor de duurzaamheid van het matras wordt vergroot.

Leveringen

Leveringen door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen mogelijk tot aan depot vasteland).

Extra informatie
Merk

Hoogte

24 cm

Geschikt voor droger

Ja

Materiaal tijk

Katoen/polyester

Materiaal kern

Pocketveren, Koudschuim

Hardheid

Medium of zacht; de keuze is aan jou!

Belasting

Tot 120 kg per persoon

Tijk wasbaar

Wasbaar op 60°C