Matras Kopenhagen – 140 x 210

649,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 1a0f84fca908
Beschrijving

Matras Kopenhagen

Dit pocketverenmatras heeft een hoge buigzaamheid en een lange levensduur. de 7 comfortzones waken ervoor dat jij op iedereen punt van je lichaam, de mooiste ondersteuning krijgt.
Ook is de keuze uit een zacht of medium-hard matras aan jou!

Daarnaast is dit matras bij uitstek geschikt voor volk met een allergie voor huisstofmijt, het is namelijk anti-allergisch. Het matras is belastbaar tot 120 kg per persoon en is ca. 24 cm hoog. 

Kern en tijk van het matras

Het matras is gevuld met pocketveren en is afgedekt met koudschuim.
Het omhulsel van het matras wat de vulling op zijn plaats houdt, wordt de tijk genoemd. De tijk van dit matras is ontworpen van polycotton. Polycotton is een mix van katoen en polyester. Deze materialen gecombineerd zijn ademend, soepel en gezellig zacht. 

Pocketverenmatras

Het enorme profijt van een pocketvering matras is dat de ondersteuning van het lichaam het mooiste kan worden veel. Hoe meer veren per mtwee, hoe leuker de ondersteuning is. Dit matras heeft 300 veren per m2 en heeft hierdoor een medium-stevige bodem.
Het pocketvering matras karakteriseert zich door een kern die is opgebouwd uit individueel verpakte stalen veren. Deze veren zitten in hulsjes verpakt, die aan elkaar zijn gelijmd. Hierdoor kunnen de veren los van elkaar bewegen en ondervindt je de belangrijkste ondersteuning.

Koudschuim afdeklaag

Koudschuim is voornamelijk erg populair door de drukverlagende eigenschappen. De zwaardere delen van je lichaam, bijvoorbeeld je heupen en schouders, zakken dieper in het matras weg dan de rest van je lichaam; hierdoor wordt je wervelkolom recht gehouden waardoor je doorbloeding optimaal blijft. Daarnaast ademt koudschuim en neemt het perfect vocht op. 

Comfortzones

Dit matras heeft 7 comfortzones. Dit zijn zachtere zones die bijv. op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde gewicht. Op deze aanpak wordt de wervelkolom rechtgehouden. Vanwege deze samenstelling heeft het matras een vochtregulerende en ventilerende werking waardoor de duurzaamheid van het matras wordt vergroot.

Leveringen

Leveringen door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen eventueel tot aan depot vasteland).

Extra informatie
Merk

Hoogte

24 cm

Geschikt voor droger

Ja

Materiaal tijk

Katoen/polyester

Materiaal kern

Pocketveren, Koudschuim

Hardheid

Medium of zacht; de keuze is aan jou!

Belasting

Tot 120 kg per persoon

Tijk wasbaar

Wasbaar op 60°C

Denk ook aan...

-18%
89,99

3 beoordelingen

Levertijd: 2 - 4 werkdagen

-50%