Matras Kopenhagen – 160 x 200

679,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 464df961c6d5
Beschrijving

Matras Kopenhagen

Dit pocketverenmatras heeft een hoge vitaliteit en een lange levensduur. de 7 comfortzones zorgen ervoor dat jij op elk punt van je lijf, de voornaamste ondersteuning krijgt.
Ook is de keuzemogelijkheid uit een zacht of medium-hard matras aan jou!

Daarnaast is dit matras bij uitstek heerlijk voor gegadigden met een allergie voor huisstofmijt, het is namelijk anti-allergisch. Het matras is belastbaar tot 120 kg per individu en is ca. 24 cm hoog. 

Kern en tijk van het matras

Het matras is gevuld met pocketveren en is afgedekt met koudschuim.
Het omhulsel van het matras wat de vulling op zijn plaats houdt, wordt de tijk genoemd. De tijk van dit matras is gefabriceerd van polycotton. Polycotton is een mix van katoen en polyester. Deze materialen samengevoegd zijn ademend, soepel en aangenaam zacht. 

Pocketverenmatras

Het flinke winst van een pocketvering matras is dat de steun van het lijf het mooiste kan worden geordend. Hoe meer veren per mtwee, hoe beter de ondersteuning is. Dit matras heeft 300 veren per m2 en heeft hierdoor een medium-stevige bodem.
Het pocketvering matras kenmerkt zich door een kern die is opgebouwd uit individueel verpakte stalen veren. Deze veren zitten in hoesjes ingepakt, die aan elkaar zijn gelijmd. Hierdoor kunnen de veren los van elkaar bewegen en ondervindt je de mooiste support.

Koudschuim afdeklaag

Koudschuim is voornamelijk erg geliefd door de drukverlagende eigenschappen. De zwaardere delen van je lichaam, bijvoorbeeld je heupen en schouders, zakken dieper in het matras weg dan de rest van je lichaam; hierdoor wordt je wervelkolom recht gehouden waardoor je doorbloeding optimaal blijft. Daarnaast ademt koudschuim en neemt het perfect nattigheid op. 

Comfortzones

Dit matras heeft 7 comfortzones. Dit zijn zachtere zones die bijv. op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde massa. Op deze aanpak wordt de wervelkolom rechtgehouden. Vanwege deze structuur heeft het matras een vochtregulerende en ventilerende werking waardoor de duurzaamheid van het matras wordt vergroot.

Leveringen

Leveringen door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen soms tot aan depot vasteland).

Extra informatie
Merk

Hoogte

24 cm

Geschikt voor droger

Ja

Materiaal tijk

Katoen/polyester

Materiaal kern

Pocketveren, Koudschuim

Hardheid

Medium of zacht; de keuze is aan jou!

Belasting

Tot 120 kg per persoon

Tijk wasbaar

Wasbaar op 60°C

Denk ook aan...

-59%
-20%
199,00

0 beoordelingen

Levertijd: 2 - 4 werkdagen

-11%
-20%
199,00

1 beoordelingen

Levertijd: 3 - 4 weken