Matras Kopenhagen – 180 x 210

849,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8c763231c504 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Matras Kopenhagen

Dit pocketverenmatras heeft een hoge vitaliteit en een lange levensduur. de 7 comfortzones waken ervoor dat jij op elk punt van je lijf, de eersterangs ondersteuning krijgt.
Ook is de beslissing uit een zacht of medium-hard matras aan jou!

Daarnaast is dit matras bij uitstek bekwaam voor publiek met een allergie voor huisstofmijt, het is immers anti-allergisch. Het matras is belastbaar tot 120 kg per enkeling en is ca. 24 cm hoog. 

Kern en tijk van het matras

Het matras is gevuld met pocketveren en is afgedekt met koudschuim.
Het omhulsel van het matras wat de vulling op zijn plaats houdt, wordt de tijk zogenoemd. De tijk van dit matras is gefabriceerd van polycotton. Polycotton is een mix van katoen en polyester. Deze materialen gebundeld zijn ademend, soepel en lekker zacht. 

Pocketverenmatras

Het grote winst van een pocketvering matras is dat de ondersteuning van het lijf het belangrijkste kan worden geordend. Hoe meer veren per mtwee, hoe beter de support is. Dit matras heeft 300 veren per m2 en heeft hierdoor een medium-stevige bodem.
Het pocketvering matras typeert zich door een kern die is opgebouwd uit individueel verpakte stalen veren. Deze veren zitten in hoesjes verpakt, die aan elkaar zijn gelijmd. Hierdoor kunnen de veren los van elkaar bewegen en ervaar je de mooiste ondersteuning.

Koudschuim afdeklaag

Koudschuim is voornamelijk erg populair door de drukverlagende kenmerken. De zwaardere delen van je lijf, onder andere je heupen en schouders, zakken dieper in het matras weg dan de rest van je lichaam; hierdoor wordt je wervelkolom recht gehouden waardoor je doorbloeding betrouwbaar blijft. Daarnaast ademt koudschuim en neemt het uitstekend natheid op. 

Comfortzones

Dit matras heeft 7 comfortzones. Dit zijn zachtere zones die bijvoorbeeld op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde gewicht. Op deze wijze wordt de wervelkolom rechtgehouden. Vanwege deze opbouw heeft het matras een vochtregulerende en ventilerende werking waardoor de duurzaamheid van het matras wordt vergroot.

Leveringen

Leveringen door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen mogelijk tot aan depot vasteland).

Extra informatie
Merk

Hoogte

24 cm

Geschikt voor droger

Ja

Materiaal tijk

Katoen/polyester

Materiaal kern

Pocketveren, Koudschuim

Hardheid

Medium of zacht; de keuze is aan jou!

Belasting

Tot 120 kg per persoon

Tijk wasbaar

Wasbaar op 60°C

Denk ook aan...

-15%
179,00

8 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-29%
99,99

0 beoordelingen

Levertijd: 1 - 3 werkdagen