Matras Kopenhagen – 70 x 210

309,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 08074b14e3e1
Beschrijving

Matras Kopenhagen

Dit pocketverenmatras heeft een hoge flexibiliteit en een lange levensduur. de 7 comfortzones waken ervoor dat jij op iedereen punt van je lijf, de mooiste ondersteuning krijgt.
Ook is de keuzemogelijkheid uit een zacht of medium-hard matras aan jou!

Daarnaast is dit matras bij uitstek bekwaam voor mensen met een allergie voor huisstofmijt, het is immers anti-allergisch. Het matras is belastbaar tot 120 kg per mens en is ca. 24 cm hoog. 

Kern en tijk van het matras

Het matras is gevuld met pocketveren en is afgedekt met koudschuim.
Het omhulsel van het matras wat de vulling op zijn plaats houdt, wordt de tijk genoemd. De tijk van dit matras is gecreëerd van polycotton. Polycotton is een mix van katoen en polyester. Deze materialen gebundeld zijn ademend, soepel en lekker zacht. 

Pocketverenmatras

Het forse profijt van een pocketvering matras is dat de ondersteuning van het lichaam het beste kan worden geordend. Hoe meer veren per m2, hoe beter de support is. Dit matras heeft 300 veren per mtwee en heeft hierdoor een medium-stevige bodem.
Het pocketvering matras typeert zich door een kern die is samengesteld uit individueel verpakte stalen veren. Deze veren zitten in hulsjes verpakt, die aan elkaar zijn gelijmd. Hierdoor kunnen de veren los van elkaar bewegen en beleef je de belangrijkste support.

Koudschuim afdeklaag

Koudschuim is voornamelijk erg populair door de drukverlagende eigenschappen. De zwaardere delen van je lichaam, bijvoorbeeld je heupen en schouders, zakken dieper in het matras weg dan de rest van je lichaam; hierdoor wordt je wervelkolom recht gehouden waardoor je doorbloeding extreem blijft. Daarnaast ademt koudschuim en neemt het uitmuntend nattigheid op. 

Comfortzones

Dit matras heeft zeven comfortzones. Dit zijn zachtere zones die bijv. op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde zwaarte. Op deze manier wordt de wervelkolom rechtgehouden. Vanwege deze vorm heeft het matras een vochtregulerende en ventilerende werking waardoor de duurzaamheid van het matras wordt vergroot.

Leveringen

Leveringen door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen soms tot aan depot vasteland).

Extra informatie
Merk

Hoogte

24 cm

Geschikt voor droger

Ja

Materiaal tijk

Katoen/polyester

Materiaal kern

Pocketveren, Koudschuim

Hardheid

Medium of zacht; de keuze is aan jou!

Belasting

Tot 120 kg per persoon

Tijk wasbaar

Wasbaar op 60°C