Matras Kopenhagen – 80 x 200

299,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8e2eff2b5926 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Matras Kopenhagen

Dit pocketverenmatras heeft een hoge vitaliteit en een lange levensduur. de zeven comfortzones zorgen ervoor dat jij op eenieder punt van je lichaam, de eersterangs ondersteuning krijgt.
Ook is de optie uit een zacht of medium-hard matras aan jou!

Daarnaast is dit matras bij uitstek juist voor gegadigden met een allergie voor huisstofmijt, het is immers anti-allergisch. Het matras is belastbaar tot 120 kg per individu en is ca. 24 centimeter hoog. 

Kern en tijk van het matras

Het matras is gevuld met pocketveren en is afgedekt met koudschuim.
Het omhulsel van het matras wat de vulling op zijn plaats houdt, wordt de tijk zogenoemd. De tijk van dit matras is ontwikkeld van polycotton. Polycotton is een mix van katoen en polyester. Deze materialen samengevoegd zijn ademend, soepel en lekker zacht. 

Pocketverenmatras

Het grote voordeel van een pocketvering matras is dat de ondersteuning van het lichaam het mooiste kan worden ordelijk. Hoe meer veren per m2, hoe beter de support is. Dit matras heeft 300 veren per m2 en heeft hierdoor een medium-stevige bodem.
Het pocketvering matras kenmerkt zich door een kern die is opgebouwd uit individueel verpakte stalen veren. Deze veren zitten in hulsjes verpakt, die aan elkaar zijn gelijmd. Hierdoor kunnen de veren los van elkaar bewegen en ervaar je de eersterangs support.

Koudschuim afdeklaag

Koudschuim is voornamelijk erg geliefd door de drukverlagende eigenschappen. De zwaardere delen van je lichaam, zoals je heupen en schouders, zakken dieper in het matras weg dan de rest van je lijf; hierdoor wordt je wervelkolom recht gehouden waardoor je doorbloeding extreem blijft. Daarnaast ademt koudschuim en neemt het uitstekend vocht op. 

Comfortzones

Dit matras heeft 7 comfortzones. Dit zijn zachtere zones die bijvoorbeeld op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde gewicht. Op deze manier wordt de wervelkolom rechtgehouden. Vanwege deze structuur heeft het matras een vochtregulerende en ventilerende werking waardoor de duurzaamheid van het matras wordt vergroot.

Leveringen

Leveringen door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen misschien tot aan depot vasteland).

Extra informatie
Merk

Hoogte

24 cm

Geschikt voor droger

Ja

Materiaal tijk

Katoen/polyester

Materiaal kern

Pocketveren, Koudschuim

Hardheid

Medium of zacht; de keuze is aan jou!

Belasting

Tot 120 kg per persoon

Tijk wasbaar

Wasbaar op 60°C

Denk ook aan...

-50%
99,99

8 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-43%
199,00

5 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-40%
229,00

0 beoordelingen

Levertijd: 2 - 3 werkdagen

-20%
199,00

8 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-17%