Matras Osiris Aloë Vera – 140 x 200

499,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720039722316 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Matras Osiris Aloë Vera

Ben je op zoek naar een prachtig matras met een luxueus pocketvering kern? Dit matras zorgt ervoor dat jij geen nacht meer wakker ligt! Door de koudschuim afdeklaag welke behandeld is met aloë vera, geeft dit matras jou de luxe die je nodig hebt!

Het matras
Het matras is gefabriceerd van pocketveren met 300 pocketveren per m² en heeft zeven comfortzones. Dit zijn zachtere zones die bijvoorbeeld op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde gewicht. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de uiteenlopende veren per stuk ingepakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op allerlei rijen. Deze rijen wisselen in sterkte waardoor de 7 comfortzones ontstaan. Door de meerdere rijen en de losse pocketveren is sprake van een uiterst soepel en mogelijkheid4 buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. 

Koudschuim afdeklaag
De pocketvering wordt afgedekt door een goedkoop koudschuim. Koudschuim is voornamelijk erg geliefd door de drukverlagende eigenschappen. De zwaardere delen van je lijf, onder andere je heupen en schouders, zakken dieper in het matras weg dan de rest van je lijf; om die reden wordt je wervelkolom recht gehouden waardoor je doorbloeding extreem blijft. Ook is dit matras zéér fijn voor publiek met reuma, omdat je een stuk minder druk ervaart tijdens de slaap. Hierdoor worden reuma gerelateerde klachten een stuk dragelijker. Daarnaast ademt koudschuim en neemt het uitstekend vocht op. 

De tijk
De afneembare en wasbare tijk is gefabriceerd van Intense ® spanningsvrije katoenen dubbeldoek, behandeld met Aloë Vera. De hoes bestaat verder uit een anti-allergische stof en heeft een vier zijden rits.

Extra informatie
Merk

Hoogte

21 cm

Geschikt voor droger

Nee

Materiaal tijk

Katoen

Materiaal kern

Koudschuim

Belasting

Tot 120 kg

Tijk wasbaar

Ja

EAN

8720039722316