Matras Osiris Aloë Vera – 160 x 200

379,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720039722330
Beschrijving

Matras Osiris Aloë Vera

Ben je op zoek naar een prachtig matras met een luxe pocketvering kern? Dit matras waakt ervoor dat jij geen nacht meer wakker ligt! Door de koudschuim afdeklaag welke behandeld is met aloë vera, geeft dit matras jou de comfort die je nodig hebt!

Het matras
Het matras is gecreëerd van pocketveren met 300 pocketveren per m² en heeft zeven comfortzones. Dit zijn zachtere zones die bijvoorbeeld op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde gewicht. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de menig veren per stuk ingepakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op diverse rijen. Deze rijen wisselen in hechtheid waardoor de zeven comfortzones ontstaan. Door de diverse rijen en de losse pocketveren is sprake van een uiterst soepel en optimaal buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. 

Koudschuim afdeklaag
De pocketvering wordt afgedekt door een voordelig koudschuim. Koudschuim is voornamelijk erg populair door de drukverlagende kenmerken. De zwaardere delen van je lichaam, onder andere je heupen en schouders, zakken dieper in het matras weg dan de rest van je lijf; om die reden wordt je wervelkolom recht gehouden waardoor je doorbloeding maximaal blijft. Ook is dit matras zéér betrouwbaar voor mensen met reuma, omdat je een stuk minder druk ervaart tijdens de slaap. Hierdoor worden reuma gerelateerde klachten een stuk dragelijker. Daarnaast ademt koudschuim en neemt het perfect nattigheid op. 

De tijk
De afneembare en wasbare tijk is gebouwd van Intense ® spanningsvrije katoenen dubbeldoek, behandeld met Aloë Vera. De hoes bestaat verder uit een anti-allergische stof en heeft een 4 zijden rits.

Extra informatie
Merk

Hoogte

21 cm

Geschikt voor droger

Nee

Materiaal tijk

Katoen

Materiaal kern

Koudschuim

Belasting

Tot 120 kg

Tijk wasbaar

Ja

EAN

8720039722330

Denk ook aan...

-62%
-43%
199,00

3 beoordelingen

Levertijd: 2 - 5 werkdagen