Matras Osiris Aloë Vera – 160 x 200

379,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8,71991E+12 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Matras Osiris Aloë Vera

Ben je op zoek naar een comfort matras met een luxueuze pocketvering kern? Dit matras zorgt ervoor dat jij geen avond meer wakker ligt! Door de koudschuim afdeklaag welke behandeld is met aloë vera, geeft dit matras jou de comfort die je nodig hebt!

Het matras
Het matras is ontworpen van pocketveren met 300 pocketveren per m² en heeft zeven comfortzones. Dit zijn zachtere zones die onder andere op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde zwaarte. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de menig veren per stuk verpakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op meerdere rijen. Deze rijen wisselen in intensiteit waardoor de zeven comfortzones ontstaan. Door de meerdere rijen en de losse pocketveren is sprake van een uitermate soepel en maximaal buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. 

Koudschuim afdeklaag
De pocketvering wordt afgedekt door een goedkoop koudschuim. Koudschuim is voornamelijk erg populair door de drukverlagende kenmerken. De zwaardere delen van je lijf, zoals je heupen en schouders, zakken dieper in het matras weg dan de rest van je lichaam; hierdoor wordt je wervelkolom recht gehouden waardoor je doorbloeding maximaal blijft. Ook is dit matras zéér bekwaam voor volk met reuma, doordat je een stuk minder druk ervaart tijdens de slaap. Hierdoor worden reuma gerelateerde klachten een stuk dragelijker. Daarnaast ademt koudschuim en neemt het uitstekend natheid op. 

De tijk
De afneembare en wasbare tijk is gefabriceerd van Intense ® spanningsvrije katoenen dubbeldoek, behandeld met Aloë Vera. De hoes bestaat verder uit een anti-allergische stof en heeft een 4 zijden rits.

Extra informatie
Merk

Hoogte

21 cm

Geschikt voor droger

Nee

Materiaal tijk

Katoen

Materiaal kern

Koudschuim

Belasting

Tot 120 kg

Tijk wasbaar

Ja

EAN

8,71991E+12

Denk ook aan...