Matras Oxford – 120 x 200

199,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8d406a09fa01 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Matras Oxford

Het matras Oxford bestaat uit zeven prachtige comfortzones. Deze zachte zones zitten o.a. op schouder- en heuphoogte, hierom wordt de wervelkolom rechtgehouden. De pocketveren worden afgedekt door een dikke laag koudschuim wat zorgt voor een propere verdeling van het lichaamsgewicht.

Bij een matras met een pocketveren kern zijn de meerdere veren per stuk ingepakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op diverse rijen. Deze rijen wisselen in hechtheid waardoor de zeven comfortzones ontstaan. Door de meerdere rijen en de losse pocketveren is sprake van een uitermate soepel en extreem buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. Pocketverenkernen zijn de verenkernen met de hoogste puntelasticiteit. Deze matrassen zijn daarom mede uitmuntend te combineren met een verstelbare boxspring.

De pocketveren worden bij dit matras afgedekt met een dikke goedkoop koudschuim. Dit matras heeft 275 veren per mtwee.

Koudschuim heeft van nature een open celstructuur waardoor het materiaal zeer maximaal ventileert en vocht maximaal opneemt. Door deze open celstructuur voelt een matras met koudschuim niet heet aan.

Het materiaal biedt een hoog comfort en een zeer lange levensduur.

Een ander groot winst van dit materiaal is het hoog corrigerend vermogen.
Het vermogen van het matras om zich zodanig aan te horen bij aan het lijf dat het lijf voldoende ondersteuning krijgt daar waar dat nodig is. Ook biedt koudschuim de meest gewaardeerde progressieve tegendruk (hoe meer je het schuim indrukt, hoe meer tegendruk het geeft). Met andere woorden: koudschuim biedt enorm genoeg support.

Leveringen
Leveringen door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen mogelijk tot aan depot vasteland).

Extra informatie
Merk

Hoogte

21 cm

Geschikt voor droger

Ja

Materiaal tijk

Katoen

Materiaal kern

Pocketvering, Koudschuim

Hardheid

Medium/stevig

Belasting

Tot 120 kg per persoon

Tijk wasbaar

Wasbaar op 60°C