Matras Oxford – 160 x 200

349,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 4ca34f7cbae2
Beschrijving

Matras Oxford

Het matras Oxford bestaat uit zeven prachtig comfortzones. Deze zachte zones zitten o.a. op schouder- en heuphoogte, om die reden wordt de wervelkolom rechtgehouden. De pocketveren worden afgedekt door een dikke laag koudschuim wat zorgt voor een bevredigende verdeling van het lichaamsgewicht.

Bij een matras met een pocketveren kern zijn de allerlei veren per stuk ingepakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op uiteenlopende rijen. Deze rijen wisselen in hechtheid waardoor de zeven comfortzones ontstaan. Door de meerdere rijen en de losse pocketveren is sprake van een buitengewoon soepel en prima buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. Pocketverenkernen zijn de verenkernen met de hoogste puntelasticiteit. Deze matrassen zijn daarom ook perfect te combineren met een verstelbare boxspring.

De pocketveren worden bij dit matras afgedekt met een dikke laag koudschuim. Dit matras heeft 275 veren per mtwee.

Koudschuim heeft van nature een open celstructuur waardoor het uitrusting zeer maximaal ventileert en vocht optimaal opneemt. Door deze open celstructuur voelt een matras met koudschuim niet zwoel aan.

Het materiaal biedt een hoog comfort en een zeer lange levensduur.

Een ander groot profijt van dit uitrusting is het hoog corrigerend vermogen.
Het vermogen van het matras om zich zodanig aan te ressorteren aan het lichaam dat het lijf veel support krijgt daar waar dat nodig is. Ook biedt koudschuim de mooiste progressieve tegendruk (hoe meer je het schuim indrukt, hoe meer tegendruk het geeft). Met andere woorden: koudschuim biedt enorm veel ondersteuning.

Leveringen
Leveringen door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen misschien tot aan depot vasteland).

Extra informatie
Merk

Hoogte

21 cm

Geschikt voor droger

Ja

Materiaal tijk

Katoen

Materiaal kern

Pocketvering, Koudschuim

Hardheid

Medium/stevig

Belasting

Tot 120 kg per persoon

Tijk wasbaar

Wasbaar op 60°C