Matras Oxford – 90 x 200

159,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: acc3fc1af5b3
Beschrijving

Matras Oxford

Het matras Oxford bestaat uit 7 prachtig comfortzones. Deze zachte zones zitten o.a. op schouder- en heuphoogte, hierom wordt de wervelkolom rechtgehouden. De pocketveren worden afgedekt door een dikke laag koudschuim wat zorgt voor een goede verdeling van het lichaamsgewicht.

Bij een matras met een pocketveren kern zijn de verschillende veren per stuk verpakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op uiteenlopende rijen. Deze rijen wisselen in stevigheid waardoor de 7 comfortzones ontstaan. Door de meerdere rijen en de losse pocketveren is sprake van een buitengewoon soepel en optimaal buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. Pocketverenkernen zijn de verenkernen met de hoogste puntelasticiteit. Deze matrassen zijn daarom tevens uitstekend te combineren met een verstelbare boxspring.

De pocketveren worden bij dit matras afgedekt met een dikke laag koudschuim. Dit matras heeft 275 veren per mtwee.

Koudschuim heeft van nature een open celstructuur waardoor het materiaal zeer optimaal ventileert en vocht optimaal opneemt. Door deze open celstructuur voelt een matras met koudschuim niet warm aan.

Het materiaal biedt een hoog comfort en een zeer lange levensduur.

Een ander groot profijt van dit materiaal is het hoog corrigerend geld.
Het kapitaal van het matras om zich zodanig aan te behoren aan het lijf dat het lijf geniet ondersteuning krijgt daar waar dat nodig is. Ook biedt koudschuim de eersterangs progressieve tegendruk (hoe meer je het schuim indrukt, hoe meer tegendruk het geeft). Met andere woorden: koudschuim biedt enorm vaak steun.

Leveringen
Leveringen door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen misschien tot aan depot vasteland).

Extra informatie
Merk

Hoogte

21 cm

Geschikt voor droger

Ja

Materiaal tijk

Katoen

Materiaal kern

Pocketvering, Koudschuim

Hardheid

Medium/stevig

Belasting

Tot 120 kg per persoon

Tijk wasbaar

Wasbaar op 60°C

Denk ook aan...

-65%
-59%