Matras Quatro – 130 x 200

349,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 6118ab940c45
Beschrijving

Matras Quatro

Dit matras heeft een klassieke vochtopname en ventilatie. Mocht je het eerdaags zonnig hebben nachts, is dit matras echt een aanrader!

Daarnaast is dit matras bij uitstek geschikt voor mensen met een allergie voor huisstofmijt, het is namelijk anti-allergisch. Het matras is belastbaar tot 120 kg per persoon en is ca. 22 cm hoog. 

Kern en tijk van het matras
Het matras is gevuld met pocketveren en is afgedekt met koudschuim.
Het omhulsel van het matras wat de vulling op zijn plaats houdt, wordt de tijk genoemd. De tijk van dit matras is gecreëerd van coolmax; een hoogtechnologisch equipage gebouwd van een speciaal ontworpen polyestervezel. Elke vezel heeft vier kanalen, die een 20% groter oppervlak hebben dan een gewone ronde vezel. Hierdoor is de tijk vochtregulerend, ademend en zeer gemakkelijk.

Pocketverenmatras
Het royale profijt van een pocketvering matras is dat de support van het lijf het belangrijkste kan worden geordend. Hoe meer veren per mtwee, hoe leuker de support is. Dit matras heeft 300 veren per m2 en heeft hierdoor een medium-stevige bodem.
Het pocketvering matras karakteriseert zich door een kern die is opgebouwd uit individueel verpakte stalen veren. Deze veren zitten in hulsjes verpakt, die aan elkaar zijn gelijmd. Hierdoor kunnen de veren los van elkaar bewegen en ervaar je de meest gewaardeerde steun.

Koudschuim afdekking
Koudschuim is voornamelijk erg populair door de drukverlagende eigenschappen. De zwaardere delen van je lichaam, onder andere je heupen en schouders, zakken dieper in het matras weg dan de rest van je lijf; hierom wordt je wervelkolom recht gehouden waardoor je doorbloeding optimaal blijft. Daarnaast ademt koudschuim en neemt het uitmuntend vocht op.

Leveringen
Leveringen door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen misschien tot aan depot vasteland).

Extra informatie
Merk

Hoogte

22 cm

Geschikt voor droger

Ja

Materiaal tijk

Polyester

Materiaal kern

Pocketveren, Koudschuim

Hardheid

Medium/stevig

Belasting

Tot 120 kg per persoon

Tijk wasbaar

Wasbaar op 40°C