Matras Quatro – 70 x 200

149,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: ee0facfe8105
Beschrijving

Matras Quatro

Dit matras heeft een klassieke vochtopname en ventilatie. Mocht je het vlug zwoel hebben nachts, is dit matras echt een aanrader!

Daarnaast is dit matras bij uitstek goed voor gegadigden met een allergie voor huisstofmijt, het is immers anti-allergisch. Het matras is belastbaar tot 120 kg per mens en is ca. 22 cm hoog. 

Kern en tijk van het matras
Het matras is gevuld met pocketveren en is afgedekt met koudschuim.
Het omhulsel van het matras wat de vulling op zijn plaats houdt, wordt de tijk genoemd. De tijk van dit matras is gefabriceerd van coolmax; een hoogtechnologisch materiaal ontwikkeld van een speciaal ontworpen polyestervezel. Elke vezel heeft vier kanalen, die een 20% groter oppervlak hebben dan een gewone ronde vezel. Hierdoor is de tijk vochtregulerend, ademend en zeer aangenaam.

Pocketverenmatras
Het grote profijt van een pocketvering matras is dat de ondersteuning van het lichaam het beste kan worden gerangschikt. Hoe meer veren per mtwee, hoe beter de steun is. Dit matras heeft 300 veren per m2 en heeft hierom een medium-stevige bodem.
Het pocketvering matras kenmerkt zich door een kern die is opgebouwd uit individueel verpakte stalen veren. Deze veren zitten in hoesjes verpakt, die aan elkaar zijn gelijmd. Hierdoor kunnen de veren los van elkaar bewegen en beleef je de eersterangs ondersteuning.

Koudschuim afdekking
Koudschuim is voornamelijk erg favoriet door de drukverlagende eigenschappen. De zwaardere delen van je lijf, bijv. je heupen en schouders, zakken dieper in het matras weg dan de rest van je lichaam; hierom wordt je wervelkolom recht gehouden waardoor je doorbloeding goed blijft. Daarnaast ademt koudschuim en neemt het foutloos natheid op.

Leveringen
Leveringen door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen eventueel tot aan depot vasteland).

Extra informatie
Merk

Hoogte

22 cm

Geschikt voor droger

Ja

Materiaal tijk

Polyester

Materiaal kern

Pocketveren, Koudschuim

Hardheid

Medium/stevig

Belasting

Tot 120 kg per persoon

Tijk wasbaar

Wasbaar op 40°C