Matras Quatro – 80 x 200

169,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 71ded8da0c9d
Beschrijving

Matras Quatro

Dit matras heeft een mooie vochtopname en ventilatie. Mocht je het vlot zonnig hebben nachts, is dit matras echt een aanrader!

Daarnaast is dit matras bij uitstek betrouwbaar voor volk met een allergie voor huisstofmijt, het is namelijk anti-allergisch. Het matras is belastbaar tot 120 kg per mens en is ca. 22 centimeter hoog. 

Kern en tijk van het matras
Het matras is gevuld met pocketveren en is afgedekt met koudschuim.
Het omhulsel van het matras wat de vulling op zijn plaats houdt, wordt de tijk genoemd. De tijk van dit matras is gefabriceerd van coolmax; een hoogtechnologisch uitrusting gefabriceerd van een speciaal ontworpen polyestervezel. Elke vezel heeft vier kanalen, die een 20% groter oppervlak hebben dan een gewone ronde vezel. Hierdoor is de tijk vochtregulerend, ademend en zeer genoeglijk.

Pocketverenmatras
Het grote voordeel van een pocketvering matras is dat de ondersteuning van het lijf het beste kan worden gerangschikt. Hoe meer veren per m2, hoe beter de ondersteuning is. Dit matras heeft 300 veren per mtwee en heeft om die reden een medium-stevige bodem.
Het pocketvering matras kenmerkt zich door een kern die is geconstrueerd uit individueel verpakte stalen veren. Deze veren zitten in hoesjes ingepakt, die aan elkaar zijn gelijmd. Hierdoor kunnen de veren los van elkaar bewegen en ervaar je de mooiste ondersteuning.

Koudschuim afdekking
Koudschuim is voornamelijk erg populair door de drukverlagende eigenschappen. De zwaardere delen van je lijf, onder andere je heupen en schouders, zakken dieper in het matras weg dan de rest van je lijf; hierom wordt je wervelkolom recht gehouden waardoor je doorbloeding extreem blijft. Daarnaast ademt koudschuim en neemt het ideaal vocht op.

Leveringen
Leveringen door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen mogelijk tot aan depot vasteland).

Extra informatie
Merk

Hoogte

22 cm

Geschikt voor droger

Ja

Materiaal tijk

Polyester

Materiaal kern

Pocketveren, Koudschuim

Hardheid

Medium/stevig

Belasting

Tot 120 kg per persoon

Tijk wasbaar

Wasbaar op 40°C