Matras Quatro

399,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: d556c9c8301a
Beschrijving

Matras Quatro

Dit matras heeft een authentieke vochtopname en ventilatie. Mocht je het binnenkort warm hebben nachts, is dit matras echt een aanrader!

Daarnaast is dit matras bij uitstek betrouwbaar voor mensen met een allergie voor huisstofmijt, het is namelijk anti-allergisch. Het matras is belastbaar tot 120 kg per individu en is ca. 22 cm hoog. 

Kern en tijk van het matras
Het matras is gevuld met pocketveren en is afgedekt met koudschuim.
Het omhulsel van het matras wat de vulling op zijn plaats houdt, wordt de tijk genoemd. De tijk van dit matras is gebouwd van coolmax; een hoogtechnologisch materiaal gefabriceerd van een speciaal ontworpen polyestervezel. Elke vezel heeft vier kanalen, die een 20% groter oppervlak hebben dan een gewone ronde vezel. Hierdoor is de tijk vochtregulerend, ademend en zeer gemakkelijk.

Pocketverenmatras
Het forse voordeel van een pocketvering matras is dat de ondersteuning van het lichaam het meest gewaardeerde kan worden gerangschikt. Hoe meer veren per m2, hoe leuker de support is. Dit matras heeft 300 veren per m2 en heeft hierdoor een medium-stevige bodem.
Het pocketvering matras kenmerkt zich door een kern die is samengesteld uit individueel verpakte stalen veren. Deze veren zitten in hulsjes ingepakt, die aan elkaar zijn gelijmd. Hierdoor kunnen de veren los van elkaar bewegen en ondervindt je de mooiste steun.

Koudschuim afdekking
Koudschuim is voornamelijk erg favoriet door de drukverlagende kenmerken. De zwaardere delen van je lijf, zoals je heupen en schouders, zakken dieper in het matras weg dan de rest van je lichaam; om die reden wordt je wervelkolom recht gehouden waardoor je doorbloeding extreem blijft. Daarnaast ademt koudschuim en neemt het ideaal natheid op.

Leveringen
Leveringen door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen soms tot aan depot vasteland).

Extra informatie
Merk

Hoogte

22 cm

Geschikt voor droger

Ja

Materiaal tijk

Polyester

Materiaal kern

Pocketveren, Koudschuim

Hardheid

Medium/stevig

Belasting

Tot 120 kg per persoon

Tijk wasbaar

Wasbaar op 40°C