Matras Wellness – 90 x 200

239,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8,72004E+12
Beschrijving

Matras Wellness

Slaap je iedere avond slecht? Wij hebben de oplossing voor je! Dit koudschuim matras is een zacht tot medium matras met een uitmuntende ondersteuning. Het matras is 22 centimeter hoog en is bruikbaar tot een gewicht van 120 KG. De uitmuntende ondersteuning wordt bereikt door de koudschuim kern.

Koudschuim kern

Koudschuim is voornamelijk erg populair door de drukverlagende eigenschappen. De zwaardere delen van je lijf, zoals je heupen en schouders, zakken dieper in het matras weg dan de rest van je lichaam; hierdoor wordt je wervelkolom recht gehouden waardoor je doorbloeding maximaal blijft. Ook is dit matras zeer geschikt voor gegadigden met reuma; doordien je een stuk minder druk ervaart tijdens de slaap, worden reuma gerelateerde klachten een stuk dragelijker. Daarnaast ademt koudschuim en neemt het uitmuntend vocht op.

Gelfoam afdeklaag
Een gelfoam afdeklaag is vervaardigd van een schuimsoort die reageert op lichaamsdruk, het schuim wordt extra soepel en er wordt een minimale tegendruk op het lichaam ervaren. Het grote voordeel van dit nieuwe, revolutionaire en gepatenteerde schuim is dat het ultiem ventileert. Het unieke van deze schuimsoort is, het houdt geen warmte vast maar is wel drukverlagend. Gelfoam heeft een open cellenstructuur waardoor lichaamswarmte en lichaamsvocht zeer ultiem wordt afgevoerd.

Tijk
Het matras bezit over een onderhoudsvriendelijke 200 grams dubbele doekhoes met rits en is te wassen op 40°C. Hierdoor maken bacteriën geen kans! Het matras is omkeerbaar waardoor je het aan beide kanten kan benuttigen.   

Leveringen
Leveringen door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen eventueel tot aan depot vasteland).

Extra informatie
Merk

Hoogte

22 cm

Geschikt voor droger

Ja, lage stand

Materiaal tijk

Fibrefill doek

Materiaal kern

Pocketveren, Gelfoam

Hardheid

Zacht/Medium

Tijk wasbaar

Wasbaar op 40 °C

EAN

8,72004E+12