Molton Hoeslaken – Extra Hoog – Silver – Wit – 140 x 200

19,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719909007325 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Molton Hoeslaken – Extra Hoog – Silver

Bescherm je boxspringmatras en slaap buitengewoon gemakkelijk. Een molton is gemaakt om de levensduur van jouw matras te verlengen! Een molton hoeslaken is altijd een bevredigende investering doordat jouw matras langer schoon en mooi blijft!   

Dit molton hoeslaken is van daverende kwaliteit, deze is dik, stevig en uniek zacht!

Materiaal:

Dit boxspring molton hoeslaken is gecreëerd van 100% katoen. Deze stof voelt kostelijk aan, is geschikt ademend en sterk vochtabsorberend. Daarnaast is de stof enorm zacht, dit helpt mee aan het comfort van je bed en het is daarnaast bovendien gezellig warm.

Deze molton is ontworpen van additionele zware klasse. Deze heeft immers een gewicht van 210 gr/m². Dit houdt in dat dit molton hoeslaken meer natheid opneemt dan een standaard molton hoeslaken. Zeg maar dag tegen klamme nachten!

Overige informatie:

Rondom dit molton zit een handig elastiek, waardoor deze additionele extreem en glad blijft zitten. Hierdoor is het hoeslaken tevens super probleemloos om je matras heen te bevestigen. Want elk weet dat bedden opmaken niet altijd even simpel is!

Deze molton heeft een extra hoekhoogte, om die reden is deze betrouwbaar voor onder andere een boxspring matras. Maar ook is het eventueel om een gewoon matras en een topper samen te voegen met deze molton. Zo zal je topmatras niet meer weg kunnen glijden!

De molton is geschikt voor matrassen tot 37 cm dik en heeft een hoekhoogte van 40 centimeter. Bovendien is het materiaal slijtvast. Hierdoor gaat dit molton hoeslaken extra lang mee! 

Presence:

Presence is effectief een luxueuze handelsnaam. Het merknaam creëert hoge klasse voor een eerlijke koopsom. Zo kan elk, met een flinke of luttele portemonnee, lekker genieten van een gerechtvaardigde nachtrust. Daarnaast is Presence excl. bij Home99.nl te vinden!

Extra informatie
Merk

Kleur

EAN

8719909007325