Molton Sanfor Hoeslaken – Platinum – 140 x 220

34,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719909004232
Beschrijving

Molton Sanfor Hoeslaken – Platinum

Bescherm je matras en slaap genoeglijk genoeglijk. Een molton is ontworpen om de levensduur van jouw matras te verlengen! Een molton hoeslaken is altijd een goede investering omdat jouw matras langer schoon en mooi blijft!

Dit molton hoeslaken is van geweldige kaliber, deze is dik, stevig en kostelijk zacht!

Materiaal
Dit molton hoeslaken is gefabriceerd van 100% katoen. Deze stof voelt betrouwbaar aan, is extreem ademend en behoorlijk vochtabsorberend. Daarnaast is de stof enorm zacht, dit helpt mee aan het comfort van je bed en het is daarnaast mede aangenaam heet.

Deze molton is gebouwd van extra zware klasse. Deze heeft immers een belasting van 240 gr/m². Dit houdt in dat dit molton hoeslaken meer vocht opneemt dan een normaal molton hoeslaken. Zeg maar dag tegen klamme nachten!

Wat betekent Sanfor? Dat is een behandeling voor deze molton waardoor deze krimpvrij blijft.

Overige informatie
Rondom dit molton zit een handig elastiek, waardoor deze additionele extreem en glad blijft zitten. Hierdoor is het hoeslaken ook super simpelweg om je matras heen te bevestigen. Want iedereen weet dat bedden opmaken niet altijd even moeiteloos is!

De molton is bruikbaar voor matrassen tot 27 centimeter dik en heeft een hoekhoogte van 30 centimeter. Bovendien is het materiaal slijtvast. Hierdoor gaat dit molton hoeslaken additionele lang mee! 

Presence:
Presence is daadwerkelijk een luxueus merknaam. Het merknaam schept hoge niveau voor een eerlijke koopsom. Zo kan iedereen, met een enorme of kleine portemonnee, prettig genieten van een welverdiende nachtrust. Daarnaast is Presence bij uitsluiting van bij Home99.nl te vinden!

Extra informatie
Merk

Materiaal

Wasvoorschrift

Wasbaar op 90°C

Geschikt voor droger

Ja, lage stand

Kwaliteit

240 gr/m²

Hoekhoogte

30 cm

Matrashoogte

27 cm

Elastiek rand rondom

Ja

Strijkvrij

Nee

EAN

8719909004232