Molton Splittopper Hoeslaken – Silver – Wit – 180 x 210

49,95

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719909007219 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Molton Splittopper Hoeslaken – Silver

Bescherm je splittopmatras en slaap lekker comfortabel. Een molton is gemaakt om de levensduur van jouw matras te verlengen! Een molton hoeslaken is altijd een betrouwbare investering omdat jouw splittopper langer schoon en mooi blijft!   

Dit splittoppermolton hoeslaken is van fantastische kaliber, deze is dik, sterk en sfeervol zacht!

Materiaal
Dit splittoppermolton hoeslaken is gemaakt van 100% katoen. Deze stof voelt geschikt aan, is extreem ademend en grondig vochtabsorberend. Daarnaast is de stof enorm zacht, dit helpt mee aan het comfort van je bed en het is daarnaast bovendien buitengewoon warm. 

Deze molton is gefabriceerd van additionele zware kaliber. Deze heeft immers een gewicht van 210 gr/m². Dit houdt in dat dit molton hoeslaken meer nattigheid opneemt dan een standaard molton hoeslaken. Zeg maar dag tegen klamme nachten!

Overige info:
Rondom dit molton zit een handzaam elastiek, waardoor deze extra betrouwbaar en glad blijft zitten. Hierdoor is het hoeslaken mede super domweg om je matras heen te bevestigen. Want iedereen weet dat bedden opmaken niet altijd even simpelweg is!

De molton is geschikt voor matrassen tot veertien cm dik en heeft een hoekhoogte van 22 cm. Bovendien is het equipage slijtvast. Hierdoor gaat dit molton hoeslaken additionele lang mee! 

Presence:
Presence is effectief een luxe merk. Het merk verwezenlijkt hoge klasse voor een brave verkoopprijs. Zo kan iedereen, met een grote of bondige portemonnee, zeldzaam genieten van een welverdiende nachtrust. Daarnaast is Presence bij uitsluiting van bij Home99.nl te vinden!

Extra informatie
Merk

Kleur

EAN

8719909007219