Molton Splittopper Hoeslaken Waterdicht – Gold – 140 x 220

39,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719909006717
Beschrijving

Molton Splittopper Hoeslaken Waterdicht – Gold

Bescherm je splittopmatras en slaap gemakkelijk aangenaam. Een molton is gemaakt om de levensduur van jouw matras te verlengen! Een molton hoeslaken is altijd een bevredigende investering omdat jouw splittopper langer schoon en mooi blijft!

Dit splittoppermolton hoeslaken is van geweldige kwaliteit, deze is dik, grondig en eigenaardig zacht!

Materiaal:
Dit splittopper molton hoeslaken is gemaakt van 100% katoen. Deze stof voelt fijn aan, is optimaal ademend en behoorlijk vochtabsorberend. Daarnaast is de stof enorm zacht, dit helpt mee aan het luxe van je bed en het is daarnaast ook prettig warm.

Deze splittopper molton is gefabriceerd van extra zware kaliber. Deze heeft immers een zwaarte van 210 gr/m¬š². Dit houdt in dat dit molton hoeslaken meer nattigheid opneemt dan een normaal molton hoeslaken. Zeg maar dag tegen klamme nachten!

Waterdicht
Je kan per nacht tot 2 liter (!) natheid verliezen. Dit nattigheid trekt in je matras als je geen molton hebt. Met een waterdichte molton bescherm jij je matras tegen al dit vocht! Deze molton hoeslaken heeft een PP Coating. Deze coating zorgt ervoor dat de molton afgeladen waterdicht is!

Overige informatie:
Rondom dit molton zit een handig elastiek, waardoor deze extra extreem en glad blijft zitten. Hierdoor is het hoeslaken mede super functioneel om je matras heen te bevestigen. Want iedereen weet dat bedden opmaken niet altijd even simpelweg is!

De molton is goed voor matrassen tot 14 cm dik en heeft een hoekhoogte van 22 cm. Bovendien is het equipage slijtvast. Hierdoor gaat dit molton hoeslaken extra lang mee! 

Presence:
Presence is effectief een luxe merknaam. Het merk produceert hoge niveau voor een eerlijke verkoopprijs. Zo kan iedereen, met een forse of luttele portemonnee, lekker genieten van een rechtmatigde nachtrust. Daarnaast is Presence excl. bij Home99.nl te vinden!

Extra informatie
Merk

Materiaal

Wasvoorschrift

Wasbaar op 90°C

Geschikt voor droger

Ja, lage stand

Kwaliteit

210 gr/m²

Hoekhoogte

22 cm

Matrashoogte

14 cm

Diepte split

85 cm

Elastiek rand rondom

Ja

Strijkvrij

Nee

EAN

8719909006717