Molton Splittopper Hoeslaken Waterdicht – Gold – 160 x 210

44,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719909006731
Beschrijving

Molton Splittopper Hoeslaken Waterdicht – Gold

Bescherm je splittopmatras en slaap kostelijk gemakkelijk. Een molton is ontworpen om de levensduur van jouw matras te verlengen! Een molton hoeslaken is altijd een propere investering omdat jouw splittopper langer schoon en mooi blijft!

Dit splittoppermolton hoeslaken is van fantastische kaliber, deze is dik, stevig en uitermate zacht!

Materiaal:
Dit splittopper molton hoeslaken is gefabriceerd van 100% katoen. Deze stof voelt geschikt aan, is geschikt ademend en stevig vochtabsorberend. Daarnaast is de stof enorm zacht, dit helpt mee aan het comfort van je bed en het is daarnaast mede gemakkelijk zonnig.

Deze splittopper molton is ontwikkeld van additionele zware kaliber. Deze heeft immers een gewicht van 210 gr/m¬š². Dit houdt in dat dit molton hoeslaken meer nattigheid opneemt dan een standaard molton hoeslaken. Zeg maar dag tegen klamme nachten!

Waterdicht
Je kan per nacht tot 2 liter (!) vocht verliezen. Dit vocht trekt in je matras als je geen molton hebt. Met een waterdichte molton bescherm jij je matras tegen al dit vocht! Deze molton hoeslaken heeft een PP Coating. Deze coating waakt ervoor dat de molton compleet waterdicht is!

Overige informatie:
Rondom dit molton zit een handig elastiek, waardoor deze additionele maximaal en glad blijft zitten. Hierdoor is het hoeslaken ook super comfortabel om je matras heen te bevestigen. Want iedereen weet dat bedden opmaken niet altijd even domweg is!

De molton is bruikbaar voor matrassen tot 14 cm dik en heeft een hoekhoogte van 22 centimeter. Bovendien is het equipage slijtvast. Hierdoor gaat dit molton hoeslaken extra lang mee! 

Presence:
Presence is effectief een prachtig merk. Het merk schept hoge niveau voor een eerlijke prijs. Zo kan eenieder, met een forse of kleine platvink, gemoedelijk genieten van een welverdiende nachtrust. Daarnaast is Presence excl. bij Home99.nl te vinden!

Extra informatie
Merk

Materiaal

Wasvoorschrift

Wasbaar op 90°C

Geschikt voor droger

Ja, lage stand

Kwaliteit

210 gr/m²

Hoekhoogte

22 cm

Matrashoogte

14 cm

Diepte split

85 cm

Elastiek rand rondom

Ja

Strijkvrij

Nee

EAN

8719909006731