Molton Topper Hoeslaken Waterdicht – Gold – 100 x 210

29,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719909006526
Beschrijving

Molton Topper Hoeslaken Waterdicht – Gold

Bescherm je topmatras en slaap kostelijk aangenaam. Een molton is gefabriceerd om de levensduur van jouw matras te verlengen! Een molton hoeslaken is altijd een betrouwbare investering doordien jouw topper langer schoon en mooi blijft!

Dit toppermolton hoeslaken is van fantastische klasse, deze is dik, stevig en lekker zacht!

Materiaal
Dit molton hoeslaken is gebouwd van 100% katoen. Deze stof voelt mogelijkheid4 aan, is stevig vochtabsorberend. Daarnaast is de stof enorm zacht, dit helpt mee aan het comfort van je bed en het is daarnaast ook bijzonder zwoel.

Deze molton is gefabriceerd van extra zware klasse. Deze heeft namelijk een massa van 210 gr/m². Dit houdt in dat dit molton hoeslaken meer vocht opneemt dan een doorgaans molton hoeslaken. Zeg maar dag tegen klamme nachten!

Waterdicht
Je kan per avond tot twee liter (!) vocht verliezen. Dit vocht trekt in je matras als je geen molton hebt. Met een waterdichte molton bescherm jij je matras tegen al dit vocht! Deze molton hoeslaken heeft een PP Coating. Deze coating zorgt ervoor dat de molton perfect waterdicht is!

Overige info
Rondom dit molton zit een makkelijk elastiek, waardoor deze extra extreem en glad blijft zitten. Hierdoor is het hoeslaken mede super handig om je matras heen te bevestigen. Want iedereen weet dat bedden opmaken niet altijd even moeiteloos is!

De molton is bekwaam voor matrassen tot veertien cm dik en heeft een hoekhoogte van 22 cm. Bovendien is het uitrusting slijtvast. Hierdoor gaat dit molton hoeslaken extra lang mee! 

Presence:
Presence is daadwerkelijk een comfort merknaam. Het merk schept hoge kwaliteit voor een eerlijke koopprijs. Zo kan eenieder, met een forse of kleine portemonnee, kostelijk genieten van een gerechtvaardigde nachtrust. Daarnaast is Presence excl. bij Home99.nl te vinden!

Extra informatie
Merk

Materiaal

Wasvoorschrift

Wasbaar op 90°C

Geschikt voor droger

Ja, lage stand

Kwaliteit

210 gr/m²

Hoekhoogte

22 cm

Matrashoogte

14 cm

Elastiek rand rondom

Ja

Strijkvrij

Nee

EAN

8719909006526

Denk ook aan...

-33%
-36%
69,99

6 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-61%
-45%
219,00

7 beoordelingen

Levertijd: 2 - 4 werkdagen