Molton Topper Hoeslaken Waterdicht – Gold – 70 x 190

39,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719909006427
Beschrijving

Molton Topper Hoeslaken Waterdicht – Gold

Bescherm je topmatras en slaap gemoedelijk genoeglijk. Een molton is gemaakt om de levensduur van jouw matras te verlengen! Een molton hoeslaken is altijd een betrouwbare investering omdat jouw topper langer schoon en mooi blijft!

Dit toppermolton hoeslaken is van sensationele niveau, deze is dik, potig en comfortabel zacht!

Materiaal
Dit molton hoeslaken is gemaakt van 100% katoen. Deze stof voelt fijn aan, is behoorlijk vochtabsorberend. Daarnaast is de stof enorm zacht, dit helpt mee aan het comfort van je bed en het is daarnaast tevens lekker heet.

Deze molton is gebouwd van additionele zware niveau. Deze heeft namelijk een massa van 210 gr/m². Dit houdt in dat dit molton hoeslaken meer natheid opneemt dan een normaal molton hoeslaken. Zeg maar dag tegen klamme nachten!

Waterdicht
Je kan per avond tot 2 liter (!) nattigheid verliezen. Dit natheid trekt in je matras als je geen molton hebt. Met een waterdichte molton bescherm jij je matras tegen al dit vocht! Deze molton hoeslaken heeft een PP Coating. Deze coating zorgt ervoor dat de molton volmaakt waterdicht is!

Overige informatie
Rondom dit molton zit een makkelijk elastiek, waardoor deze extra heerlijk en glad blijft zitten. Hierdoor is het hoeslaken ook super eenvoudig om je matras heen te bevestigen. Want eenieder weet dat bedden opmaken niet altijd even moeiteloos is!

De molton is bruikbaar voor matrassen tot veertien cm dik en heeft een hoekhoogte van 22 cm. Bovendien is het materiaal slijtvast. Hierdoor gaat dit molton hoeslaken additionele lang mee! 

Presence:
Presence is daadwerkelijk een prachtig merk. Het merknaam creëert hoge klasse voor een getrouwe prijs. Zo kan iedereen, met een enorme of korte portemonnee, heerlijk genieten van een gerechtvaardigde nachtrust. Daarnaast is Presence exclusief bij Home99.nl te vinden!

Extra informatie
Merk

Materiaal

Wasvoorschrift

Wasbaar op 90°C

Geschikt voor droger

Ja, lage stand

Kwaliteit

210 gr/m²

Hoekhoogte

22 cm

Matrashoogte

14 cm

Elastiek rand rondom

Ja

Strijkvrij

Nee

EAN

8719909006427