Molton Topper Hoeslaken Waterdicht – Gold – Wit – 80 x 220

52,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719909006472
Beschrijving

Informatie Molton Topper Hoeslaken Waterdicht – Gold

Bescherm je topmatras en slaap excentriek aangenaam. Een molton is gecreëerd om de levensduur van jouw matras te verlengen! Een molton hoeslaken is altijd een goede investering doordien jouw topper langer schoon en mooi blijft!

Dit toppermolton hoeslaken is van geweldige niveau, deze is dik, behoorlijk en gezellig zacht!

Materiaal
Dit molton hoeslaken is gemaakt van 100% katoen. Deze stof voelt mogelijkheid4 aan, is stevig vochtabsorberend. Daarnaast is de stof enorm zacht, dit helpt mee aan het comfort van je bed en het is daarnaast ook heerlijk heet.

Deze molton is ontwikkeld van extra zware kwaliteit. Deze heeft namelijk een gewicht van 210 gr/m². Dit houdt in dat dit molton hoeslaken meer vocht opneemt dan een normaal molton hoeslaken. Zeg maar dag tegen klamme nachten!

Waterdicht
Je kan per nacht tot 2 liter (!) nattigheid verliezen. Dit vocht trekt in je matras als je geen molton hebt. Met een waterdichte molton bescherm jij je matras tegen al dit vocht! Deze molton hoeslaken heeft een PP Coating. Deze coating waakt ervoor dat de molton compleet waterdicht is!

Overige info
Rondom dit molton zit een handig elastiek, waardoor deze extra optimaal en glad blijft zitten. Hierdoor is het hoeslaken ook super probleemloos om je matras heen te bevestigen. Want iedereen weet dat bedden opmaken niet altijd even genoeglijk is!

De molton is bruikbaar voor matrassen tot veertien cm dik en heeft een hoekhoogte van 22 centimeter. Bovendien is het materiaal slijtvast. Hierdoor gaat dit molton hoeslaken extra lang mee! 

Presence:
Presence is daadwerkelijk een luxe merk. Het merknaam creëert hoge niveau voor een brave verkoopprijs. Zo kan eenieder, met een grote of korte portemonnee, zeldzaam genieten van een welverdiende nachtrust. Daarnaast is Presence exclusief bij Home99.nl te vinden!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Wasvoorschrift

Wasbaar op 90°C

Geschikt voor droger

Ja, lage stand

Kwaliteit

210 gr/m²

Hoekhoogte

22 cm

Matrashoogte

14 cm

Elastiek rand rondom

Ja

Strijkvrij

Nee

EAN

8719909006472