Natural Duck – Donzen Dekbed 90% – 4 Seizoenen – Wit – 140 x 200

199,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719497716609 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Natural Duck – Donzen Dekbed 90% – vier Seizoenen

Alle dekbedden van Natural Duck worden afgeladen in Nederland geproduceerd, van het wassen van de veren en het dons tot het vullen van de dekbedden. Dit maximale productieproces voldoet aan de strengste Europese normen, waardoor je verzekerd bent van hoogstaande kwaliteit en dus extreem slaapcomfort ervaart!

Materiaal

Het omhulsel van het dekbed wat de vulling op zijn plaats houdt, wordt de tijk zogenoemd. De tijk van dit dekbed is gemaakt van 100% percale katoen. Dit duurzame uitrusting voelt lekker zacht aan op je huid, is erg soepel en ademt extreem. Daarbij absorbeert dit materiaal tevens makkelijk je transpiratievocht waardoor je aangenaam kunt blijven doezelen.
Het dekbed is gevuld met 90% eendendons en 10% eendenveren. Eendendons en veertjes zijn lekker comfortabel en houden tegelijkertijd de warmte uitmuntend vast.

Daarnaast is dit dekbed bij uitstek bekwaam voor mensen met een allergie voor huisstofmijt; ze zijn voorzien van het Nomite® label. Donzen dekbedden voorzien van het Nomite® label hebben een zeer dichtgeweven tijk die het binnendringen van huisstofmijt tegen gaat.

4-Seizoenen dekbed

Dit overheerlijke dekbed is een universeel artikel wat je het volle jaar kan gebruiken, aangezien het bestaat uit een zomer- en herfstgedeelte. Door middel van drukknopen worden beide dekbedden aan elkaar gemonteerd en verschijningsvormen gezamenlijk een exceptioneel dekbed waarmee je de ergste kou kunt verdragen.
Een 4-seizoenen dekbed zorgt er dus voor dat je het complete jaar op de juiste temperatuur bent, en blijft!

Warmteklasse

Het zomerdeel van dit dekbed heeft warmteklasse vier. Warmteklasse 4 is de koelste warmteklasse die er is; het is een zeer licht dekbed dat prima is voor tijdens de warmste (zomer)maanden.

Het herfstdeel van dit dekbed heeft warmteklasse 3. Warmteklasse 3 is een licht dekbed welke ingezet kan worden gedurende het hele jaar. Geschikt voor de verwarmde slaapkamer of voor publiek die het niet gauw te koud hebben.

Zodra je deze 2 delen verenigt, krijgt het dekbed warmteklasse 1. Dit is de warmste warmteklasse die er is; een heerlijk warm dekbed dat bekwaam is voor de gure en koude (winter)maanden.

Stepping

Het herfstdeel van dit dekbed is is cassette gestept (gestikt). Een cassette stepping wil zeggen dat het dekbed in vlakken is onderverdeeld, door middel van openstaande tussenschotjes. Deze tussenschotjes zorgen ervoor dat het dons gezamenlijk verbonden is, waardoor het dekbed lekkerwarm is en geen koude zones ontstaan. Een cassette gestikt dekbed stimuleert dus een goede isolatie.

Het zomerdeel daarentegen is carré gestept (gestikt). Een carré stepping wil zeggen dat het dekbed in blokken is verdeeld, door de boven- en onderzijde van de tijk aan elkaar vast te stikken. Er zitten geen ruimtes tussen de blokken, waardoor er geen sprake is van verbintenis tussen de stukken dons.

Overige informatie

Donzen dekbedden hebben niet veel onderhoud nodig. Door je dekbed dagelijks op te schudden en regelmatig te luchten blijft de vulling heerlijk fris. Eventueel kan het dekbed in de wasmachine worden gewassen op een optimale temperatuur van 60°C, hierbij is een ruime wasmachine wel raadzaam. Mocht je dit niet hebben kan het dekbed tevens naar de stomerij. Ook is het raadzaam om het dekbed vrij regelmatig te luchten door het onder andere buiten uit te hangen of je raam open te zetten.

Dit dekbed is voorzien van het Nomite® en Downafresh® label. Het Nomite® label geeft aan dat het dekbed betrouwbaar is voor gegadigden met een huisstofmijt allergie en het Downafresh® label geeft aan dat het vulmateriaal zorgvuldig gereinigd is conform Europese eisen.

Ook is dit dekbed RDS gecertificeerd.

Extra informatie
Merk

Kleur

Wasvoorschrift

Wasbaar op 60 °C

Geschikt voor droger

Ja, lage stand

Materiaal tijk

Percale katoen

Warmteklasse zomer deel

4

Warmteklasse herfst deel

3

Warmteklasse samengevoegd

1

Vulgewicht zomer deel

100 gr/m²

Vulgewicht herfst deel

175 gr/m²

Vulgewicht samengevoegd

275 gr/m²

Type bevestiging

Drukknopen

Eigenschap

,

Materiaal vulling

EAN

8719497716609