Nestvaren Asplenium ‘Crispy Wave’ – inclusief gratis sierpot t.w.v. 14,99

40,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719666814990 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Nestvaren Asplenium ‘Crispy Wave’ – inclusief gratis sierpot t.w.v. 14,99

Herkomst & product informatie
Asplenium is een geslacht uit de streepvarenfamilie Aspleniaceae. Het geslacht telt ongeveerd 700 soorten varens. De botanische naam Asplenium is afgeleid van het Grieks: “”Asplenon”” (=miltkruid). De varen is tot in de Middeleeuwen ingezet als heildrank tegen miltziekten. De Asplenium Crispy Wave is kersvers op de markt en karakteriseert zich door het grappige blad.

Sterk Luchtzuiverend
De kwaliteit van de lucht waarin wij leven is van groot belang voor onze gezondheid, fitheid en ons welbevinden. Het gaat hierbij niet alleen over de buitenlucht, maar zeker mede over de lucht in ruimten waar we een groot deel van ons leven doorbrengen: de huiskamer, kantoor en op school.

De luchtkwaliteit in deze ruimten wordt bedorven door chemische stoffen die niet alleen worden afgegeven uit meubels, kleding, vloerbedekking, muurbedekking, verf, printers etc., maar mede door publiek zelf. Uitgebreid wetenschappelijk onderzoek door NASA en Fytagoras heeft aangetoond dat Air So Pure planten leuker dan andere planten in staat zijn om deze stoffen uit de lucht op te nemen en daardoor de lucht reinigen.

Uit deze wetenschappelijk onderzoeken kwam naar voren dat de Air So Pure planten bijv. ultiem zijn voor het geheugen en het concentratievermogen bevorderen. Daarnaast helpt het tegen vermoeidheid en ben je productiever met planten om je heen.

Standplaats
De Asplenium Crispy Wave houdt van een matig zonnige standplaats, dat houdt in: niet in de felle zon, maar op een standplaats wat verder van het raam af. Daar heeft hij het geschikt naar zijn zin.

Verzorging
De jonge bladeren van een Asplenium Crispy Wave rollen vanuit het midden uit en groeien door tot een sierlijk blad. Sterke temperatuurwisselingen worden niet geliefd door deze varensoort.
Als het te koud is kunnen er bruine bladeinden ontstaan. Het is aan te bevelen om eenmaal per maand wat plantenvoeding aan het gietwater toe te voegen.

Sierpot
Keuze uit twee diverse sierpotten; luxueus en basic. In verscheidene kleuren.

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra maximaal voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is bekwaam voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding comfortabel mee in het keuzemenu. Deze Culvita plantenvoeding bevat alles wat planten nodig hebben om mooi en gezond te blijven. De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus probleemloos te doseren. Inhoud 500 ml.

Een veilige vakantie ogenblikkelijk vanaf de teler
Al onze planten worden direct vanuit onze tuiniers vervoerd. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou thuis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen robuust niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend afgeschermd op vakantie.

  • Levering op afmeting; verzekerd van een propere reis voor slechts €9,99
  • Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
  • Levering op de Waddeneilanden is jammergenoeg niet misschien
  • Hoogte plant gemeten vanaf onderkant pot; twintig – 30 cm
  • De bouw en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden
Extra informatie
Merk

Type plant

Kamerplant

Soort plant

Potmaat

12 cm

Hoogte plant

Luchtzuiverend

Ja, Air So Pure

Standplaats

Halfschaduw

Hoeveelheid zonlicht

Waterbehoefte

Giftig

Nee

Snoeien

Niet van toepassing

Bloeiperiode

Niet van toepassing

Winterhard

Niet van toepassing

EAN

8719666814990