Olifantsoor Alocasia ‘Pink Dragon’

72,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719666830587 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Olifantsoor Alocasia ‘Pink Dragon’

Deze Alocasia Pink Dragon is een echte blikvanger door zijn gave, roze bladstelen. Zelfs de nerven vallen op, want deze zijn wit/grijs gekleurd. Zijn bladeren kunnen 40 tot 60 cm lang worden. Deze comfort Alocasia is door zijn elegante uiterlijk geschikt voor elke ruimte in het huis!

Standplaats
Een Alocasia houdt van lekker voldoende licht. Zorg er dus voor dat de olifantsoor dicht bij een raam staat om veel zonlicht op te kunnen vangen. De Alocasia groeit naar het licht toe, dus wordt regelmatig draaien van de plant aangeraden. Als dat niet wordt gedaan zal de plant naar het licht groeien en waarschijnlijk scheef groeien.

Water geven
De Alocasia heeft wel een beetje aandacht nodig. Het is belangrijk dat je ervoor zorgt dat deze kamerplant veel water krijgt. Geef de Alocasia regelmatig een klein beetje water. De plant heeft namelijk een vochtige grond nodig om ultiem te kunnen groeien. Let op: geef de kamerplant ook weer niet té voldoende water. Bij een teveel aan water zal er guttatie plaatsvinden, waarbij de plant het overtollig water zal ‘uitzweten’ met als gevolg dat er druppels op de bladeren te zien zullen zijn.

Herkomst & informatie
Oorspronkelijk komt de Alocasia Pink Dragon uit de tropen van Azië en dan met name uit India. Alocasia species behoren tot de familie Araceae. De botanische voorouders van deze Alocasia komen van nature voor in de oerwouden van Zuidoost-Azië. Een echte urban jungle plant dus! Hier wordt de plant zelfs gebruikt in gerechten, waarbij de wortel wordt gekookt en opgegeten.

Mand Terima Kasih
Terima Kasih betekent ‘Dank u wel’ in het Indonesisch. De naam ‘Terima Kasih’ is ontstaan door op een duurzame en verantwoorde wijze producten in Indonesië te produceren. Met de aankoop van deze Terima Kasih mand steunt u de lokale bevolking en geeft u de inwoners een duurzame toekomst. Zie website https://www.terima-kasih.nl/zeegras voor meer info.

Een veilige reis regelrecht vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker afgezonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen landelijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra maximaal voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding moeiteloos mee in het keuzemenu. Met deze Culvita plantenvoeding heb je vaak voeding om ruim een jaar vooruit te kunnen! De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus makkelijk te doseren. Inhoud 500 ml.

Extra informatie
Merk

Type plant

Kamerplant

Soort plant

Potmaat

17 cm

Hoogte plant

Luchtzuiverend

Ja

Standplaats

Lichte plaats

Hoeveelheid zonlicht

Waterbehoefte

Giftig

Ja, niet eetbaar

Snoeien

n.v.t.

Bloeiperiode

n.v.t

Winterhard

n.v.t.

EAN

8719666830587

Denk ook aan...

-61%
12,99

6 beoordelingen

Levertijd: 1 - 3 werkdagen

-31%
44,99

2 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-67%
9,99

8 beoordelingen

Levertijd: 1 - 3 werkdagen

-36%
34,99

0 beoordelingen

Levertijd: 5 - 7 werkdagen