Olifantsoor ‘Alocasia Zebrina’

31,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719666830723 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Olifantsoor ‘Alocasia Zebrina’

Met deze plant met luxe bladeren, haal je een eye-catcher thuis. De bladeren zijn niet het enige wat opvallend is, maar de stengels van de plant trekken namelijk tevens de aandacht! Ze hebben een zebrapatroon wat de plant aanvullende leuk maakt. Het is een plant die in iedere woonstijl hoort bij. Waar je de plant ook neerzet, hij zal daar beschermd weten tot zijn recht komen!

Standplaats
Een Alocasia Zebrina houdt van kostelijk genoeg licht. Zorg er dus voor dat de olifantsoor dicht bij een raam staat om veel zonlicht op te kunnen vangen. Pas wel op voor ogenblikkelijk zonlicht en draai de plant regelmatig. De olifantsoor groeit naar het licht toe dus wordt regelmatig draaien van de plant aangeraden.

Water geven
De Alocasia Zebrina heeft wel een beetje aandacht nodig. Het is belangrijk dat je ervoor waakt dat deze groene kamerplant veel water krijgt. Geef de Alocasia regelmatig een luttel beetje water. De plant heeft namelijk een vochtige aarde nodig om geschikt te kunnen groeien.

Herkomst & info
De Alocasia komt oorspronkelijk uit de tropen van Azië, en dan met name uit India.

Mand Terima Kasih
Terima Kasih betekent ‘Dank u wel’ in het Indonesisch. De naam ‘Terima Kasih’ is ontstaan door op een duurzame en verantwoorde manier producten in Indonesië te produceren. Met de aankoop van deze Terima Kasih mand steunt u de lokale bevolking en geeft u de inwoners een duurzame toekomst.

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden rechtstreeks vanuit de teler verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen robuust niet dat hij zich onderweg bezeert!

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra extreem voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is bekwaam voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding simpel mee in het keuzemenu. Met deze Culvita plantenvoeding heb je genoeg voeding om royaal een jaar vooruit te kunnen! De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus moeiteloos te doseren. Inhoud 500 ml.

Extra informatie
Merk

Type plant

Kamerplant

Soort plant

Potmaat

17 cm

Hoogte plant

Luchtzuiverend

Ja

Standplaats

Lichte plaats

Hoeveelheid zonlicht

Waterbehoefte

Giftig

Ja

Snoeien

n.v.t.

Bloeiperiode

n.v.t

Winterhard

n.v.t.

EAN

8719666830723