Opbergboxspring Space – Antraciet – 140 x 200

749,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720105662157 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Opbergboxspring Space

Highlights opbergboxspring Space

100 nachten proefslapen
Tot 980 liter opbergruimte
Ideale steun door het 5-zone bonellveren matras
Vlakke boxen

Let op. Helaas zijn de topper upgrades in 90×200 uitverkocht.

De boxen en de opbergruimte
Deze boxspring wordt geleverd met twee vlakke comfort boxen van 30 cm hoog. En wat deze boxen zo excentriek maakt, is de opbergruimte beneden de matrassen. Normaliter is dit loze ruimte, maar deze boxspring is door de opbergruimte multifunctioneel.
Door een uniek veermechanisme blijft de bovenzijde betrouwbaar openstaan. Het mechanisme is bestand tegen intensief gebruik en zo heb jij in een handomdraai een zee van ruimte waarin je van alles kwijt kunt. Denk bijv. aan je beddengoed, kleding op schoenencollectie. De opties zijn eindeloos!

Het matras
Het matras is gecreëerd van bonellveren met 200 bonellveren per m². De bonellveer maakt aan de beide uiteinden een grotere cirkel dan in het midden, net als een zandloper. Hierdoor wordt de weerstand bij een zwaardere belasting hoger, dit waakt ervoor dat het matras zich aanpast aan het massa van de gebruiker. Deze veren worden apart in bouw geleverd, zijn stugger dan pocketveren en zijn aan beide kanten afgedekt met verschillende comfortlagen.

Het hoofdbord
De boxspring heeft een vlak hoofdbord en dit straalt rust uit in je slaapkamer. Het hoofdbord heeft een hoogte van 120 cm en een dikte van tien cm.

Onderhoud
Om zo lang toevallig van een lekkere nachtrust te kunnen genieten, moet je jouw matras maximaal onderhouden. Daarom is het belangrijk om je matras één keer per maand om te omdraaien. Zo voorkom je kuilvorming in je matras en heb je er zo lang misschien genot van.

Levering op maat (+€49,99)
De boxsprings worden standaard bezorgd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen soms tot aan depot vasteland). Voor de bezorging van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard bezorgd over de eerste drempel op de begane aarde; tevens wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze (+€50)
Bij deze Boxspringset bieden wij je zielsgraag nog wat aanvullende service aan. Voor een kleine meerprijs wordt de boxspring voor je geplaatst en geplaatst in de kamer naar keuzemogelijkheid. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je materieel tevoorschijn te pakken. Dit doen wij allemaal voor jou!

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een fonkelnieuw bed bestellen is niet niks, want wat als je het bed niet lekker vindt liggen? Dat is bij ons geen dilemma. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te uitproberen of dit de uitmuntende match is voor jou én je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer kosteloos ophalen. Let op, eventuele verzend- en montagekosten kunnen ongelukkigerwijze niet gecrediteerd worden.
Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lichaam aangepast is aan een fonkelnieuw bed?

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

120 kg

Kernbox

Hout, opbergbox

Aantal verenbox

Geen

Kern matras

Aantal veren matras

200 per m²

Aantal comfortzones

5

Topper kern

Niet van toepassing

Topper hoogte

Niet van toepassing

Topper tijk

Niet van toepassing

Hoogte hoofdbord

120 cm

Dikte hoofdbord

10 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

30 cm

Hoogte matrassen

24 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

66 cm

EAN

8720105662157