Opbergboxspring Space – Antraciet – 180 x 200

999,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720105662171JA Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Opbergboxspring Space

Highlights opbergboxspring Space

100 nachten proefslapen
Tot 980 liter opbergruimte
Ideale steun door het 5-zone bonellveren matras
Vlakke boxen

Let op. Helaas zijn de topper upgrades in 90×200 uitverkocht.

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een nieuw bed kopen is niet niks, want wat als je het bed niet lekker vind liggen? Dat is bij ons geen probleemgeval. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te uittesten of dit de uitmuntende match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer kosteloos ophalen. Let op, potentiele verzend- en of montagekosten kunnen ongelukkigerwijze niet gecrediteerd worden.
Wist je dat het wel 4 weken kan duren voordat je lichaam gewend is aan een kersvers bed?

De boxen en de opbergruimte
Deze boxspring wordt gebracht met 2 vlakke comfort boxen van 30 cm hoog. En wat deze boxen zo uitermate maakt, is de opbergruimte beneden de matrassen. Normaal is dit een loze ruimte, maar deze boxspring is heerlijk multifunctioneel.
Door een uniek veermechanisme blijft de bovenkant optimaal openstaan. Het mechanisme is bestand tegen intensief bedien en zo heb jij in een handomdraai een zee van ruimte waar je van alles kwijt kunt. Denk bijv. aan je beddengoed, kleding en schoenen. De opties zijn eindeloos!

Het matras
Het matras is vervaardigd van bonell-veren met 200 bonell-veren per m². De bonell veer maakt aan de beide uiteinden een grotere cirkel dan in het midden, net als een zandloper. Hierdoor wordt de weerstand bij een zwaardere gewicht hoger, dit zorgt ervoor dat het matras zich aanpast aan het massa van de gebruiker. Deze veren worden apart in vorm bezorgd, zijn stugger dan pocketveren en zijn aan beide kanten afgedekt met uiteenlopende comfortlagen.

Het hoofdbord
De boxspring heeft een vlak hoofdbord en dit straalt rust uit in je slaapkamer. Het hoofdbord heeft een hoogte van 120 cm en een dikte van tien cm.

Onderhoud
Om zo lang mogelijk van een buitengewone nachtrust te kunnen genieten, moet je jouw matras optimaal onderhouden. Daarom is het belangrijk om je matras één keer per maand om te draaien. Zo voorkom je kuilvorming in je matras en heb je er zo lang misschien plezier van.

Levering op formaat €49,99
De boxsprings worden normaal geleverd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen misschien tot aan depot vasteland). Voor de bezorging van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een lever afspraak in te plannen. De boxspring wordt normaal geleverd over de eerste drempel op de begane aarde; bovendien wanneer je in een flat of appartement woont.  

Montagekeuze (+€50)
Bij deze Boxspringset bieden wij je van harte nog wat extra service aan. Voor een korte meerprijs wordt de boxspring voor je gemonteerd en bevestigd in de kamer naar beslissing. Zo hoef je zelf met niets te slepen of je benodigdheden te voorschijn te pakken. Dit doen wij allemaal voor jou!

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

120 kg

Kernbox

Hout, opbergbox

Aantal verenbox

Geen

Kern matras

Aantal veren matras

200 per m²

Aantal comfortzones

5

Topper kern

Niet van toepassing

Topper hoogte

Niet van toepassing

Topper tijk

Niet van toepassing

Hoogte hoofdbord

120 cm

Dikte hoofdbord

10 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

30 cm

Hoogte matrassen

24 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

66 cm

EAN

8720105662171JA