Oplegmatras 3D Air – 160 x 200

69,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719909017836 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Oplegmatras 3D Air

Veel volk selecteren er hedendaags voor om een oplegmatras aan te schaffen, doordien er menig voordelen aan zitten. Zo heb je extra comfort waardoor je beter en lekkerder slaapt, het verlengt de levensduur van je onderliggende matrassen en neemt vocht en vuil op.

Vulling
Dit oplegmatras heeft een vulling van 600 gr/m² polyester holle vezel. Daarnaast is dit oplegmatras ook anti-allergeen en anti-huisstofmijt. Huisstofmijt, vocht en bacteriën thuis kunnen longinfecties bijvoorbeeld astma, allergieën en oor-, neus- en keelinfecties veroorzaken; daarom is dit oplegmatras mede betrouwbaar voor volk met luchtwegproblemen.

De tijk van het oplegmatras is gemaakt van sherpa. Sherpa is een soort imitatie wol, maar in dit proces worden geen dierlijke items utiliseert onder andere bij wol. Sherpa is een warme stof en isoleert betrouwbaar. De tijk is een belangrijk onderdeel van het oplegmatras, de tijk is de buitenkant van het matras die ervoor zorgt dat de vulling niet kan ontsnappen.

Bevestiging
Dit oplegmatras 4 elastische banden die je om je onderliggende matras kunt bevestigen, zo kan het oplegmatras niet gaan glijden en kan jij blijven genieten van je rechtmatigde nachtrust.

Overige informatie
Het oplegmatras kan in de wasmachine worden gewassen op een optimale temperatuur van 40°C, hierbij is een ruime wasmachine wel raadzaam.

Het oplegmatras is zo’n 3-4 cm dik.

Daarnaast wordt het oplegmatras bezorgd in een keurige bedrukte tas.

Presence
Presence is daadwerkelijk een briljant handelsnaam. Het merknaam produceert hoge klasse voor een getrouwe koopprijs. Zo kan iedereen, met een grote of korte portemonnee, kostelijk genieten van zacht en stevig beddengoed. Daarnaast is Presence bij uitsluiting van bij Home99.nl en Dekbed-Discounter.nl te vinden!

Extra informatie
Merk

Geschikt voor droger

Ja, lage stand

Materiaal tijk

Sherpa

Materiaal kern

Polyester holle vezel

Hardheid

Zacht

Tijk wasbaar

Wasbaar op 40 °C

EAN

8719909017836