Oplegmatras 3D Air – 180 x 200

79,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719909017843 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Oplegmatras 3D Air

Veel mensen kiezen er actueel voor om een oplegmatras aan te schaffen, doordat er verscheidene voordelen aan zitten. Zo heb je additionele comfort waardoor je leuker en lekkerder slaapt, het verlengt de levensduur van je onderliggende matrassen en neemt vocht en vuil op.

Vulling
Dit oplegmatras heeft een vulling van 600 gr/m² polyester holle vezel. Daarnaast is dit oplegmatras ook anti-allergeen en anti-huisstofmijt. Huisstofmijt, vocht en bacteriën thuis kunnen longinfecties bijv. astma, allergieën en oor-, neus- en keelinfecties veroorzaken; daarom is dit oplegmatras tevens betrouwbaar voor mensen met luchtwegproblemen.

De tijk van het oplegmatras is gefabriceerd van sherpa. Sherpa is een soort imitatie wol, maar in dit proces worden geen dierlijke producten gebruikt bijv. bij wol. Sherpa is een warme stof en isoleert ultiem. De tijk is een belangrijk onderdeel van het oplegmatras, de tijk is de buitenkant van het matras die ervoor zorgt dat de vulling niet kan ontsnappen.

Bevestiging
Dit oplegmatras vier elastische banden die je om je onderliggende matras kunt bevestigen, zo kan het oplegmatras niet gaan glijden en kan jij blijven genieten van je gerechtvaardigde nachtrust.

Overige info
Het oplegmatras kan in de wasmachine worden gewassen op een maximale temperatuur van 40°C, hierbij is een ruime wasmachine wel raadzaam.

Het oplegmatras is zo’n 3-4 cm dik.

Daarnaast wordt het oplegmatras bezorgd in een keurige bedrukte tas.

Presence
Presence is effectief een luxueus handelsnaam. Het handelsnaam schept hoge kwaliteit voor een brave verkoopprijs. Zo kan eenieder, met een grote of korte portemonnee, uniek genieten van zacht en behoorlijk beddengoed. Daarnaast is Presence excl. bij Home99.nl en Dekbed-Discounter.nl te vinden!

Extra informatie
Merk

Geschikt voor droger

Ja, lage stand

Materiaal tijk

Sherpa

Materiaal kern

Polyester holle vezel

Hardheid

Zacht

Tijk wasbaar

Wasbaar op 40 °C

EAN

8719909017843