Oplegmatras 3D Air – 180 x 200

79,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719909017843 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Oplegmatras 3D Air

Veel mensen kiezen er tegenwoordig voor om een oplegmatras aan te schaffen, doordien er vele voordelen aan zitten. Zo heb je extra luxe waardoor je leuker en lekkerder slaapt, het verlengt de levensduur van je onderliggende matrassen en neemt vocht en vuil op.

Vulling
Dit oplegmatras heeft een vulling van 600 gr/m² polyester holle vezel. Daarnaast is dit oplegmatras ook anti-allergeen en anti-huisstofmijt. Huisstofmijt, vocht en bacteriën in woonhuis kunnen longinfecties zoals astma, allergieën en oor-, neus- en keelinfecties veroorzaken; daarom is dit oplegmatras mede bruikbaar voor publiek met luchtwegproblemen.

De tijk van het oplegmatras is gefabriceerd van sherpa. Sherpa is een soort imitatie wol, maar in dit proces worden geen dierlijke producten ingezet onder andere bij wol. Sherpa is een warme stof en isoleert optimaal. De tijk is een belangrijk onderdeel van het oplegmatras, de tijk is de buitenkant van het matras die ervoor zorgt dat de vulling niet kan ontsnappen.

Bevestiging
Dit oplegmatras 4 elastische banden die je om je onderliggende matras kunt bevestigen, zo kan het oplegmatras niet gaan glijden en kan jij blijven genieten van je welverdiende nachtrust.

Overige info
Het oplegmatras kan in de wasmachine worden gewassen op een optimale temperatuur van 40°C, hierbij is een ruime wasmachine wel raadzaam.

Het oplegmatras is zo’n 3-4 centimeter dik.

Daarnaast wordt het oplegmatras geleverd in een mooie bedrukte tas.

Presence
Presence is daadwerkelijk een luxueus merk. Het merk produceert hoge kaliber voor een brave verkoopprijs. Zo kan iedereen, met een grote of korte portemonnee, lekker genieten van zacht en grondig beddengoed. Daarnaast is Presence exclusief bij Home99.nl en Dekbed-Discounter.nl te vinden!

Extra informatie
Merk

Geschikt voor droger

Ja, lage stand

Materiaal tijk

Sherpa

Materiaal kern

Polyester holle vezel

Hardheid

Zacht

Tijk wasbaar

Wasbaar op 40 °C

EAN

8719909017843