Oplegmatras Basic – Aloë Vera – 160 x 200

29,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719909044092 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Oplegmatras Basic – Aloë Vera

Veel publiek selecteren er hedendaags voor om een oplegmatras aan te schaffen, doordien er verscheidene voordelen aan zitten. Zo heb je additionele comfort waardoor je mooier en lekkerder slaapt, het verlengt de levensduur van je onderliggende matrassen en neemt natheid en vuil op.

Vulling
Dit oplegmatras heeft een vulling van 400 gr/m² polyester holle vezel. Daarnaast is dit oplegmatras tevens anti-allergeen en anti-huisstofmijt. Huisstofmijt, nattigheid en bacteriën in woonhuis kunnen longinfecties zoals astma, allergieën en oor-, neus- en keelinfecties veroorzaken; daarom is dit oplegmatras mede betrouwbaar voor mensen met luchtwegproblemen.

De tijk van het oplegmatras is gemaakt van microvezel met een Aloë Vera finish voor een extra softe touch. Dit equipage zorgt ervoor dat het oplegmatras heerlijk soepel om je heen valt en gezellig luchtig is. De tijk is een belangrijk onderdeel van het oplegmatras, de tijk is de buitenkant van het matras die ervoor waakt dat de vulling niet kan ontsnappen.

Bevestiging
Dit oplegmatras 4 elastische banden die je om je onderliggende matras kunt bevestigen, zo kan het oplegmatras niet gaan glijden en kan jij blijven genieten van je gerechtvaardigde nachtrust.

Overige informatie
Het oplegmatras kan in de wasmachine worden gewassen op een maximale temperatuur van 40°C, hierbij is een ruime wasmachine wel raadzaam.

Daarnaast wordt het oplegmatras geleverd in een schitterend bewaartas.

Extra informatie
Merk

Hoogte

3-4 cm

Geschikt voor droger

Ja, lage stand

Materiaal tijk

Microvezel met Aloë Vera

Materiaal kern

Polyester holle vezel

Hardheid

Zacht

Belasting

tot 140 kg per persoon

Tijk wasbaar

Wasbaar op 40°C

EAN

8719909044092

Denk ook aan...