Oplegmatras Basic – Aloë Vera – 90 x 200

19,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719909044078
Beschrijving

Informatie Oplegmatras Basic – Aloë Vera

Veel volk kiezen er hedendaags voor om een oplegmatras aan te schaffen, doordat er verscheidene voordelen aan zitten. Zo heb je additionele comfort waardoor je mooier en lekkerder slaapt, het verlengt de levensduur van je onderliggende matrassen en neemt nattigheid en vuil op.

Vulling
Dit oplegmatras heeft een vulling van 400 gr/m² polyester holle vezel. Daarnaast is dit oplegmatras mede anti-allergeen en anti-huisstofmijt. Huisstofmijt, vocht en bacteriën in woonhuis kunnen longinfecties onder andere astma, allergieën en oor-, neus- en keelinfecties veroorzaken; daarom is dit oplegmatras ook goed voor mensen met luchtwegproblemen.

De tijk van het oplegmatras is gefabriceerd van microvezel met een Aloë Vera finish voor een extra softe touch. Dit uitrusting zorgt ervoor dat het oplegmatras comfortabel soepel om je heen valt en gezellig luchtig is. De tijk is een belangrijk onderdeel van het oplegmatras, de tijk is de buitenkant van het matras die ervoor zorgt dat de vulling niet kan ontsnappen.

Bevestiging
Dit oplegmatras 4 elastische banden die je om je onderliggende matras kunt bevestigen, zo kan het oplegmatras niet gaan glijden en kan jij blijven genieten van je rechtmatigde nachtrust.

Overige info
Het oplegmatras kan in de wasmachine worden gewassen op een optimale temperatuur van 40°C, hierbij is een ruime wasmachine wel raadzaam.

Daarnaast wordt het oplegmatras geleverd in een luxueus bewaartas.

Extra informatie
Merk

Hoogte

3-4 cm

Geschikt voor droger

Ja, lage stand

Materiaal tijk

Microvezel met Aloë Vera

Materiaal kern

Polyester holle vezel

Hardheid

Zacht

Belasting

tot 140 kg per persoon

Tijk wasbaar

Wasbaar op 40°C

EAN

8719909044078